19/12/2016 - Jura koffiemachines

Jura E8 | 3 redenen waarom de koffiemachine zo populair is

Eind 2015 werd de Jura E8 serie geïntroduceerd in de kleuren Platina, Chrome en Piano Black. Sinds dit najaar is daar Dark Inox bij gekomen. Sindsdien gaat de E8, samen met zijn broertje E6, aan kop in onze verkoopstatistieken. Er zijn een aantal goede redenen om dit succes te verklaren.

De Jura E8 Platina kopen in onze showroom of online

1. de E8 is een échte Jura

Waar veel merken iedere paar jaar een geheel nieuw design ontwerpen voor hun koffiemachines bewandelt Jura de weg van de voortschrijdende innovatie. Er vindt een constante doorontwikkeling van de techniek plaats terwijl er uiterlijk weinig aan de machine verandert. We hebben hier op kantoor net een oude F50 teruggekregen. Qua uiterlijk vertoont hij veel overeenkomsten met de Jura E8, toch is hij al zo’n tien jaar oud. 

2. een veelzijdige koffiemachine

De Jura E8 maakt precies de koffiespecialiteiten die de meeste mensen graag willen zien op hun espressomachine: koffie, espresso, ristretto, cappuccino, latte macchiato, café latte en een glas melkschuim.

Alle specialiteiten zijn met één druk op de knop te bereiden. Via het menu stel je de koffie zo in dat deze precies in je glas of kopje past. Ook tijdens het zetten van de koffie kun je de instellingen nog aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld meer bonen malen en minder water gebruiken als je van een sterke kop houdt. Of juist precies andersom.  

Met perfect melkschuim latte macchiato maken
Met aparte uitloop voor melkschuim maak je heerlijke cappuccino

3. de Jura E8 is een keuze voor kwaliteit

Wij krijgen regelmatig Jura’s die tussen de vijf en acht jaar oud zijn voor een onderhoudsbeurt. Een onderhouden machine kan vervolgens weer 4 tot 5 jaar mee. De lange gemiddelde levensduur van een Jura zorgt ervoor dat de investering in een duurdere machine zich op lange termijn terugbetaalt. Vergeet daarbij niet dat ook de kwaliteit van de koffie duurzaam goed is. 

Als je je machine bij een geautoriseerde Jura dealer koopt heb je bovendien recht op garantie.

Jura E8 productvideo

Je kunt natuurlijk naar onze showroom in Deventer komen om de Jura E8 te bekijken. Maar is dit te ver weg of shop je liever vanaf de bank? Bekijk dan de productvideo die we voor je gemaakt hebben om erachter te komen of de Jura E8 jouw machine is. 

Pure Africa productfilm over de Jura E8

Introductie Jura S8

Een machine die veel zal lijken op de E8 is de Jura S8. Deze machine wordt binnenkort geïntroduceerd. Klik hier voor foto’s en een toelichting.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en ontvang regelmatig Pure Africa nieuws.