23/11/2016 - Koffie op kantoor

Handig: proefplaatsing van een koffiemachine voor bedrijven

Stel je bent op zoek naar een nieuwe koffiemachine. Je vergelijkt online een aantal aanbieders met elkaar en kijkt naar de prijzen van de koffiemachine. Hierdoor krijg je al een aardig inzicht in wat er allemaal mogelijk is. Nog wat verder zoeken, of een offerte aanvraag leert je wat voor soort koffiemachine je nodig hebt voor jouw situatie. Een bedrijf met tien medewerkers heeft andere behoeften dan een bedrijf met 200 medewerkers.

Klik hier & vraag een proefplaatsing aan

Op de foto met zwarte achtergrond zie je een Jura, geschikt voor ongeveer 10 medewerkers. Op de andere foto zie je een Melitta. Die is meer geschikt voor 200 medewerkers (of klanten natuurlijk).

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

De oplossing: een proefplaatsing

Door een proefplaatsing voor een koffiemachine aan te vragen kom je erachter welke machine goed bij je bedrijf past. Je komt er dan ook meteen achter of de koffie die wij je laten proeven ook door je collega’s lekker wordt gevonden. Zo ga je niet snel de mist in.

Het is zonde van het geld om een machine aan te schaffen met een grotere capaciteit dan je eigenlijk nodig hebt. Tegelijkertijd wil je er niet na twee maanden achter komen dat de machine te weinig capaciteit heeft. Wij kunnen dit vaak al goed voor je inschatten. Toch komt het regelmatig voor dat we na een proefplaatsing een andere koffiemachine kiezen. 

Je hoeft ook niet altijd 1 grote machine te hebben. Waarom gebruik je niet twee machines als dit handiger is. Collega’s hoeven minder ver te lopen voor hun kop koffie of cappuccino. Een bijkomend voordeel is dat als je na een paar jaar een storing hebt, je nog een machine over hebt. 

Proefplaatsing van 1 tot 2 weken

De proefplaatsingen die wij doen duren altijd 1 tot 2 weken. Je hebt dan goed de tijd om het apparaat te leren kennen en onze koffie te proeven. 

Kosteloos

Als je serieus geïnteresseerd bent in een nieuwe koffiemachine dan is de proefplaatsing kosteloos. Dit kunnen we gemakkelijk doen omdat een proefplaatsing in 90% van de gevallen leidt tot een keuze voor de juiste machine. 

Goede koffie, mooi doel

We hebben bij Pure Africa het mooie doel om in 2020 ruim €50.000,- geïnvesteerd te hebben in microkredieten. Van iedere kilo koffie die we verkopen investeren we €1,-. Nu vinden we het erg leuk als dit je aanspreekt. Maar zonder goede koffie lukt ons dit natuurlijk niet. Ook daarom bieden we je graag een proefplaatsing aan. 

Proefplaatsing van een koffiemachine aanvragen

Een proefplaatsing kunnen we meestal al binnen enkele dagen voor je regelen. Dit kost je niets. Geinteresseerd? Doe hier een aanvraag.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Blijf op de hoogte

Meld je aan en ontvang regelmatig Pure Africa nieuws.