Skip to main content
Jura koffiemachines

Introductie Jura S8 met touchscreen

By 19 september 2017One Comment

Traditiegetrouw onthult Jura in september een aantal nieuwe koffiemachines. Dit jaar gebeurt dat op 25 september in Amersfoort. Wat we nu al weten is dat de Jura S8 dan wordt gepresenteerd. Een compleet nieuwe machine. Hij heeft traditionele Jura elementen in zich, maar ook veel vernieuwingen. In dit artikel lees je er (bijna) alles over. Vanaf begin oktober kun je de espressomachine bij ons bestellen en komen testen in de showroom.

Jura koffiemachine online kopen
Jura espressomachine S8 bestellen
Introductie Jura S8

Introductie Jura S8 in chroom en moonlight silver

De Jura S8 komt er in twee kleuren die je al kent. Chroom, bekend van de Jura E8 en moonlight silver. Deze kleur is vergelijkbaar met platina. Uiteraard kun je straks beide kleuren bij ons bestellen. Een leuk detail op de bovenkant van de S8 chroom is dat ook de deksel van het bonenreservoir verchroomd lijkt te zijn. Je kunt dus niet in het bonenreservoir kijken. De bonen liggen mooi in het donker te wachten tot ze gemalen worden door het Aroma G3 maalwerk. 

Touchscreen op de S8

Een mooie ontwikkeling is dat de S8 is uitgerust met een touchscreen. Jura gaat mee met zijn tijd. De Zwitsers zijn er niet erg snel mee geweest. Aan de andere kant doen ze het wel meteen goed. Ten opzichte van de Jura Z8 is het scherm nu mooier geïntegreerd in de machine. Het voordeel van het touchscreen is dat je 8 producten op het startscherm hebt. Je favoriete koffies kun je dus altijd zetten met een druk op de knop.

 

Vanaf oktober is de nieuwe Jura S8 hier te vinden:

Verlicht koffie maken

Ook de Jura S8 is uitgerust met een stijlvol amberkleurig licht dat aangaat wanneer je koffie maakt. Je kunt goed zien hoe de koffie je glas of kop in glijdt. Het licht zit verwerkt in de uitloop en je kunt de gehele uitloop in hoogte verstellen. 

Grote watertank en bonenreservoir

Je zou kunnen zeggen dat de watertank en het bonenreservoir in de inmiddels standaard maten zijn gemaakt. Je kunt 280 gram bonen kwijt in de machine en 1,9 liter water in de tank. Daarmee kun je zo’n vijftien koppen koffie en 20 espresso’s maken. 

Zakelijk

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor kantoor? Dan is de Jura S8 (bijna nooit) geschikt. Kijk hiervoor op de Pure Africa for business pagina.