Skip to main content
Thee

Introductie Sunleaf thee

By 4 november 2015maart 17th, 2016No Comments

Nieuw! Sunleaf thee

Een complete koffie- en theevoorziening van Pure Africa. Voor onze zakelijke klanten hebben we Sunleaf thee opgenomen in het assortiment. Niet dat we thee nu lekkerder vinden dan koffie, maar we kunnen onze klanten wel het complete pakket bieden. Dat is het serviceniveau dat past bij Pure Africa!

Een mooi concept, goede thee

Waarom Sunleaf? De meeste thee wereldwijd komt van het eiland Sri Lanka. Zo ook de thee van Sunleaf. Dit merk voert al jaren een maatschappelijk betrokken beleid. Van iedere 500 theezakjes investeert Sunleaf € 0,50 in projecten voor goede kinderopvang, scholing en medische faciliteiten. Een merk dat dus prima past bij Pure Africa.

De beste thee komt uit Sri Lanka. In dit land draait alles om thee. Er zijn uitgestrekte plantages. Doordat Sri Lanka een nat land is, er valt veel regen, groeit thee hier bijzonder goed.

Eenvoudig bestellen

De Sunleaf thee is eenvoudig met de koffie mee te bestellen. Als je ‘s avonds voor 20.00 uur besteld heb je de volgende dag verse thee op kantoor. We leveren de thee in doosjes van 20 stuks. Een zakje is goed voor een kop thee. Wil je de thee op een mooie manier aan klanten presenteren?? Bestel dan de witte tray of de theedoos mee.

We hebben 16 theesoorten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Een doosje thee kost € 1,70 (m.u.v. Earl Grey, deze thee kost € 1,88).