Skip to main content
Jura koffiemachines

De Jura E8 Chrome staat in de winkel!

By 15 maart 2016april 28th, 2016No Comments

Hij is vanaf vandaag bij ons in de winkel te bekijken en te testen: de Jura E8 Chrome. Inderdaad, we zijn al twee weken open, is dat niet een beetje laat? In heel Europa is de E8 Chrome zo’n groot succes dat de machine overal uitverkocht was. Tot vandaag dus! We hebben de Jura E8 Chrome op voorraad. Maar wees er snel bij, want je nooit hoe snel het kan gaan.

De Jura E8 Chrome in de winkel van Pure Africa

Jura E8 Chrome testen

Kom naar onze winkel in Deventer als je de machine zelf wilt bekijken en testen. Wat is een mooiere test dan een kopje Afrikaanse koffie gezet met een koffiemachine die de nieuwste technologie op gebied van koffiezetten herbergt? De E8 Chrome is uitgerust met het P.E.P. systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je espresso nog dichter bij de espresso ervaring van een half automaat komt. Alleen dan wel met 1 druk op de knop.

De moderne vormgeving en de stille molen zijn twee aspecten van de machine die eruit springen. Je kunt nog gewoon met elkaar praten als je een kop koffie zet. Een ander belangrijk punt is dat het schoonmaken van de machine door Jura is teruggebracht tot een aantal simpele handelingen die weinig tijd kosten.

Filter met RFID technologie

Eén van de nieuwe features in de Jura E8 Chrome is de Claris filter met RFID technologie. Je hoeft nooit meer te ontkalken met dit filter. De filter geeft zelf aan wanneer hij aan vervanging toe is. Het intelligente RFID systeem geeft aan de machine de status van het filter door.

Intuïtief koffie maken

Op gebied van gebruiksgemak wint de Jura E8 Chrome het gemakkelijk van zijn concurrenten. Het reinigen van de machine doe je met een simpele druk op de knop. Het schoonmaken van het melkschuimsysteem is gemakkelijker dan ooit. Je sluit de slang aan op een speciaal ontworpen reinigingsbakje, voegt reinigingsmiddel toe en je hoeft alleen nog maar op start te drukken.

Nieuwsgierig geworden naar de Jura E8 Chrome? Kom hem bij ons in de winkel bekijken of meteen kopen.

Jura E8 Chrome kopen in de winkel van Pure Africa in Deventer