Skip to main content
Koffie op kantoor

Jura Smart Connect app

By 28 oktober 2015maart 5th, 2016No Comments

Als facilitair manager binnen jouw bedrijf hoef je niet meer naar de koffiemachine te lopen om te weten of de bonen moeten worden bijgevuld. Met de Jura Smart Connect app krijg je de updates over je koffiemachine toegestuurd. Ideaal als je de verantwoordelijkheid hebt voor meerdere koffiemachines binnen je bedrijf. Je weet zo precies op welk moment je in actie moet komen. De Jura Smart Connect app zorgt ervoor dat je minder vaak naar de machine loopt en bespaart je zo dus tijd.

Voor de GIGA lijn

De Jura Smart Connect app is bedoeld voor de zakelijke markt. Bedrijven die een of meer machines uit de GIGA serie op kantoor hebben staan kunnen er gebruik van maken. De Jura XJ6 is standaard uitgerust met een chip.

Download de Jura Smart Connect app

De Jura Smart Connect app is te downloaden in de Appstore van Apple en de Playstore van Google. Je activeert hem door met je telefoon of tablet in de buurt van de machine te gaan staan. Je hebt vanaf het moment van verbinding realtime inzicht in de statistieken van de koffiemachine.

De eerste koffiemachines zijn connected

Pure Africa heeft bij de eerste klanten de Jura Smart Connect app in werking gesteld tijdens de plaatsing van een nieuwe koffiemachine. In de toekomst zullen de mogelijkheden verder toenemen. Het is bijvoorbeeld ook handig wanneer de app je ervan op de hoogte stelt dat de koffievoorraad moet worden aangevuld. In de toekomst wordt het bij Pure Africa mogelijk om op deze manier volledig geautomatiseerd je koffie te bestellen. Nu al is het mogelijk om op basis van je wekelijkse verbruik je voorraad aan te vullen met versgebrande koffie.

De Jura Smart Connect app is te gebruiken in combinatie met de volgende machines:

  • Jura XJ6 Professional
  • Jura GIGA X3 Professional
  • Jura GIGA W3 Professional
  • Jura GIGA X7 Professional
  • Jura GIGA X8 Professional
  • Jura GIGA X9 Professional