02/11/2015 - Koffie op kantoor

Uitgelicht: de Jura XJ5 en Jura XJ6

Doelgerichte koffiemachines voor kantoor Het komt steeds vaker terug in de zakelijke aanvragen bij Pure Africa. Bedrijven willen een espressomachine op kantoor die enkel koffie, espresso en heet water zet. Cappuccino en andere melkspecialiteiten brengen meer dagelijks onderhoud met zich mee. Sommige bedrijven hebben een gezonde dosis zelfkennis en weten dat het dagelijks onderhoud in het begin prima gaat, maar al snel versloft. 

Voor deze bedrijven heeft Jura Professional de perfecte oplossing: de Jura Impressa XJ5 of Jura XJ6. Een ideale koffiebonenmachine voor de zakelijk markt. Volautomatisch, compact, stil en met een moderne uitstraling.

 

Jura XJ6 Professional

Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een koffiemachine voor koffie en espresso

Jura XJ5 Professional

De Jura XJ5 Professional heeft een dagcapaciteit van 80 koppen koffie of espresso

Een zwarte of metallic koffiemachine

Als bedrijf kan je kiezen uit twee modellen. De Jura XJ5 is mat zwart met grijs en de Jura XJ6 is helemaal mat zwart. In de Jura XJ6 is Jura Smart Connect standaard ingebouwd. Deze toepassing kan via bluetooth verbonden worden met een app op je telefoon of tablet. De Jura app geeft informatie over de koffiemachine en biedt de mogelijkheid om instellingen op afstand te wijzigen. 

Zowel de Jura XJ5 als Jura XJ6 hebben de mogelijkheid om naast koffie, espresso en heet water een ristretto te zetten. Met het simpele bedieningspaneel zet je met een druk op de knop de door jouw gewenste koffiespecialiteit. Wil je voor je collega ook een kop koffie halen? geen probleem, de Jura Xj5 en Xj6 kunnen twee koppen tegelijk zetten.

De XJ5 en XJ6 komen uit de Professional lijn

Als je overweegt om een Jura Professional voor jouw kantoor te kopen is gebruikersgemak van groot belang. Naast dat de Jura XJ5 en XJ6 geen gebruik maakt van melkspecialiteiten, heeft de bonenmachine een groot waterreservoir van vier liter en een bonenreservoir van 500 gram. Optioneel kan deze Jura worden aangesloten op het vaste waternet en een restwater- en residuafvoer. 

De Jura Impressa XJ5 of XJ6 is geschikt voor werkplekken tot maximaal 20 FTE. Maar zit je bijvoorbeeld met 40 man dan kun je overwegen om twee keer een XJ5 of XJ6 te kiezen zodat je de capaciteit verdeeld over twee machines. De catalogusprijs voor deze prachtige machine is 1.695 Euro exclusief BTW. Uiteraard maken wij voor onze klanten een persoonlijk aanbod.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en ontvang regelmatig Pure Africa nieuws.