Koffie uit Utrecht

Ben je op zoek naar koffie uit Utrecht? Bestel koffie in onze webwinkel. Pure Africa Coffee is gevestigd in Utrecht. Bij ons vind je koffies van goede kwaliteit die allemaal uit Afrika komen. Onze doelstelling is om alle koffie zo in te kopen dat de winstmarge eerlijke wordt verdeeld tussen de koffieboeren en andere partijen in de keten.

Koffie uit Utrecht

Koffiebonen die je op werkdagen voor 18:00 besteld ontvang je de volgende dag in huis. We branden wekelijks koffie waardoor je altijd koffie van een recente branddatum ontvangt.

Zakelijke koffievoorziening

Ben je op zoek naar een zakelijke koffievoorziening met koffie uit Utrecht? Dan ben je op de juiste plek. Pure Africa plaatst koffiemachines bij bedrijven en in de horeca. Het doel is altijd om voor de optimale koffievoorziening voor jouw wensen te zorgen. Dat kan een Italiaanse espressomachine zoals Ascaso zijn of een volautomatische koffiemachine van bij voorbeeld Jura of ETNA.

Een bijkomend voordeel als je in Utrecht gevestigd bent is dat we dan nog makkelijker iets voor je kunnen regelen als dat nodig is. Je vindt ons al op verschillende kantoorlocaties in Utrecht. Wil je onze koffie een keer testen in Utrecht? Bezoek dan Café Keet aan de Kanaalweg en laat je overtuigen.

Ascaso espressomachine voor kantoor

Eerlijke koffie uit Utrecht

Sinds de oprichting van Pure Africa in 2012 investeren wij in microkredieten. Wij denken dat er voor koffieboeren vaak geen goede mogelijkheden zijn geld te lenen om hun plantages uit te breiden. Dat is waarom wij van elke verkochte kilo koffie €1,- investeren in microkredieten.

Direct trade koffiebonen

In 2017 begonnen we met de import van koffiebonen uit Afrika. Door rechtstreeks in te kopen weten we wat we betalen aan koffieboeren. In onze werkwijze hebben we opgenomen dat we samen met coöperaties hun kostprijs berekenen zodat we zeker weten dat we altijd een winstgevende prijs betalen voor de koffie. Onze direct trade koffie is De Waaghals.

Betalen met Ideal of Paypal

In onze webwinkel betaal je met Ideal of Paypal. Als zakelijke klant bestel je regelmatig en kun je ook kiezen voor incasso of levering op rekening.