Skip to main content

Er is een lijn voor Jura koffiemachines voor kantoor: Jura Professional. Jura is gespecialiseerd in hoge kwaliteit koffiemachines. Bij Pure Africa kun je terecht voor je Jura koffiemachine voor kantoor. Dit Zwitserse merk is groot geworden met koffiemachines voor thuis. Vanwege het grote succes van consumentenmachines heeft Jura de techniek geschikt gemaakt voor grote volumes met dezelfde gebruiksvriendelijkheid. Dat is gelukt. De Jura GIGA lijn heeft binnen enkele jaren een naam opgebouwd als betrouwbare koffiemachine voor kantoor. Naast die betrouwbaarheid zijn het prachtige design en de kwaliteit van de koffie de belangrijkste succesfactoren. Bekijk hier alle zakelijke Jura koffiemachines.

Offerte

  • Wil je ons alvast wat meer vertellen over de plek waar je een nieuwe koffiemachine nodig hebt?

Pure Africa en Jura voor kantoor

Afrikaanse koffiebonen gecombineerd met een Jura koffiemachine op kantoor. Een combinatie die al jarenlang heel goed werkt. Veel van onze klanten hebben een Jura Professional koffiemachine. De tevredenheid over de koffiemachines van Jura is groot. Wij komen de machine bij je plaatsen en zorgen ervoor dat deze perfect wordt afgesteld op de koffie van je keuze.

Jura X6 Professional Dark Inox proefplaatsing

Heb je al een Jura koffiemachine op kantoor? Wij kunnen daarvoor de service leveren. We komen graag langs om je koffiemachine af te stellen op onze Pure Africa koffiebonen. Meestal is het goed voor de smaak als we alle instellingen checken. Het mooie is dat je met het drinken van Pure Africa Coffee in investeert in microkredieten in Afrika.

Lees meer over onze investeringen in microkredieten

Kleine en grote kantoren

Voor kantoren tot 30 medewerkers heeft de Jura WE en de X lijn. Voor bedrijven waar meer dan 30 mensen koffiedrinken adviseren we om te kiezen voor de GIGA lijn. We gaan ervan uit dat het eigenlijk altijd verstandig is om niet meer dan zestig personen een koffiemachine te laten gebruiken op kantoor. Zit je met bijvoorbeeld 100 mensen? Kies dan voor twee GIGA machines.

De geschiedenis van Jura

Zwitserse precisie sinds 1931. Jura begon als producent van huishoudelijke apparaten. Vanaf het begin lag de focus op de kwaliteit van de producten. In de jaren 80 is Jura espressomachines en volautomatische koffieapparaten gaan maken. De nadruk ligt op kwaliteit en design. Echte budgetapparaten heeft het merk niet. Het voordeel ervan is dat je met een Jura ook zekerheid koopt.

Het hoofdkantoor van Jura staat nog steeds in Niederbuchsiten in Zwitserland. Jura heeft kantoren in negen landen en werkt samen met distributeurs in meer dan tien landen.