Jura Impressa Xj9 Professional

 

Jura Xj9 Professional

De Jura Xj9 is een fantastische koffiebonen machine voor kantoren die een topsmaak willen combineren met een moderne uitstraling. Het zetten van koffie met deze mooie machine is een beleving. Afhankelijk van het koffieverbruik is de Jura Impressa Xj9 Professional geschikt voor bedrijven tot 20 medewerkers. Op veertig medewerkers kan het dan weer handig zijn om twee Jura Xj9’s te plaatsen.

[maxbutton id=”1″]

Jura Xj9 met melkkoeler voor cappuccinoVolautomatische    Jura

Met het mooie TFT kleurenscherm  zet je volautomatisch tien  programmeerbare  koffiespecialiteiten. De Jura Xj9 heeft de mogelijkheid om koffie, espresso, ristretto, cappuccino, latte macchiato, hete melk en thee te zetten. Het is mogelijk om twee koppen tegelijkertijd te zetten van koffie, espresso en ristretto. Dit zorgt ervoor dat je op drukke momenten op kantoor, met twee koppen tegelijk kunt werken.

De vele instellingsmogelijkheden maakt dat je samen met je collega’s de smaak van de koffie kunt bepalen. Zo kan onder andere de sterkte, waterhoeveelheid, temperatuur, maalgraad en verhouding tussen koffie en melk worden ingesteld.

Over smaak valt niet te twisten en vaak is het ingewikkeld om een algemene smaak te bepalen die voor iedereen het wauw-effect heeft. Het voordeel van een Jura Xj9 is dat je je eigen sterkte simpel instelt. Op moment van zetten zijn sterkte, waterhoeveelheid en verhouding tussen melk en koffie aan te passen. Er kan gekozen worden uit vijf koffiesterktes. Bij kritische koffiedrinkers voorkomt dit vaak discussie en zorgt dit voor tevreden collega’s en klanten.

Onderhoud van een Jura Xj9 Professional

Jura Xj9 met intuïtieve draaiknop De machine heeft bij de standaard uitvoering een  watertank van vier liter. De machine kan tegen een  meerprijs worden aangesloten op het vaste waternet. De  Jura Xj9 heeft een bonenreservoir van 500 gram en een  residu opvangbak van 40 koppen. De opvangbak kan  eventueel worden uitgebreid tot 150 koppen. Wanneer je  kiest voor deze Jura Professional machine op kantoor, heb je weinig  dagelijkse handelingen. We kunnen de koffiemachine op  jouw specifieke wensen afstellen.

Door het automatische spoelprogramma spoelt de machine zichzelf gedurende de dag en is het werken met verse melk heel gemakkelijk. Aan het einde van de dag moet de machine gespoeld worden. Dit neemt 3 minuten in beslag, ondertussen kun je gewoon andere dingen doen. Eens per 2 weken wordt de machine gereinigd met een tablet.

Met het all-in service- en onderhoudscontract van Jura hoef je je geen zorgen te maken over storingen of onderhoud. Tijdens een storing behoort het tot de mogelijkheden om een vervangende machine te krijgen.

Een Jura Xj9 met verse melk of een machine met topping?

De klant is koning en bepaalt uiteindelijk welke koffiemachine op kantoor komt te staan. Toch adviseren wij om te werken met een Jura machine met verse melk i.p.v. een koffiebonen machine met topping. Het onderhoud is heel simpel en de smaak van een cappuccino is geweldig in vergelijking tot een cappuccino gezet met topping. Het is aan te raden om een proefplaatsing uit te voeren. Het eenvoudige gebruik van de Jura Impressa Xj9 Professional en smaak van onze koffie zullen je overtuigen! Dit geldt trouwens voor alle Jura koffiemachines.

Prijzen Jura Xj9 Professional

Jura Impressa Xj9 ProfessionalDe catalogusprijs voor de Jura Xj9 professional is € 2.395,– exclusief BTW. Afhankelijk van de situatie bij jou op kantoor maken we een aanbieding op maat.

Het kleinere broertje van de Jura Xj9 is de Jura Xj5. Deze Jura machine voor op kantoor heeft dezelfde uitstraling en mogelijkheden maar zet alleen koffie, espresso, ristretto en theewater. De catalogusprijs voor de Jura Xj5 professional is € 1.695,– exclusief BTW.

Technische gegevens

[gview file=”https://www.pure-africa.com/wp-content/uploads/2015/08/Technische-gegevens-Jura-Xj9-Professional.pdf” save=”1″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]