Jura Professional koffiemachines

Jura Professional koffiemachines Jura is groot geworden met stijlvolle koffiemachines voor thuis. Sinds enkele jaren is het merk ook actief op de zakelijke markt onder Jura Professional. Hiervoor werden verschillende nieuwe modellen geïntroduceerd

Professional machines

Bij de introductie werd er voortgeborduurd op de bestaande lijn koffiemachines. Dit is logischerwijs een goed uitgangspunt. Op kantoor wil je immers dezelfde goede kop koffie of cappuccino. Het enige verschil is dat er bij bedrijven veel meer wordt verbruikt. Dus moet de capaciteit van de bestaande machines worden uitgebreid.

 

Bestel de Jura GIGA X8c uitsluitend via de geautoriseerde Jura Professional dealer

De meeste koffiemachines uit de Jura Professional lijn zijn uitgerust met een intuïtief kleurenscherm. Ook de nieuwe Jura WE6 heeft zo’n scherm. 

De Jura WE6 is uit voorraad leverbaar

Jura GIGA Professional

Met de introductie van de Jura GIGA series is de lijn koffiemachines voor kantoren compleet gemaakt. Voor bedrijven van 10 tot 1.000 mensen biedt Jura nu een passende oplossing. Bedrijven die echt goede koffie willen nemen een machine voor verse bonen. Het maakt dan niet meer uit hoe groot de machine is. Om een echt goede kop koffie te zetten heb je minimaal 25 seconden nodig. Op een bepaald moment wordt het dus verstandiger om voor een extra koffiemachine te kiezen in plaats van een grotere. Dit biedt ook meteen het voordeel dat wanneer een van de twee het tijdelijk niet doet vanwege onderhoud, de mensen bij de andere machine terecht kunnen.

Vaste wateraansluiting

Een van de dingen die belangrijk is als je een groot aantal koppen koffie zet is een vaste wateraansluiting.  Bij alle Jura Professional koffiemachine is het mogelijk om de machine aan te sluiten op het waternet. Geen wateraansluiting in de buurt? Alle machines worden ook geleverd met een waterreservoir met een inhoud tot 5 liter! Ook zijn de bonenreservoirs aanmerkelijk groter.

Proefplaatsing Jura Professional

Als je de investering doet in een nieuwe koffiemachine wil je wel zeker weten dat je ook de juiste koffiemachine hebt. Voor bedrijven die serieus geïnteresseerd zijn in een Jura Professional bieden we daarom de mogelijkheid tot een proefplaatsing. Zo kun je erachter komen of de Jura van jouw keuze ook in de praktijk geschikt is voor het te verrichten werk.