Jura koffiemachine voor kantoor

Jura koffiemachine voor kantoor

Een Jura Professional is een koffiemachine voor kantoor. Jura is gespecialiseerd in hoge kwaliteit koffiemachines. Bij Pure Africa kun je terecht voor je Jura koffiemachine voor kantoor. Dit Zwitserse merk is groot geworden met koffiemachines voor thuis.

Jura koffiemachine voor kantoor
Vanwege het grote succes heeft Jura de techniek geschikt gemaakt voor grote volumes met dezelfde gebruiksvriendelijkheid. Dat is gelukt. De Jura GIGA lijn heeft binnen enkele jaren een naam opgebouwd als betrouwbare koffiemachine voor kantoor. Naast die betrouwbaarheid zijn het prachtige design en de kwaliteit van de koffie de belangrijkste succesfactoren. Bekijk hier alle zakelijke Jura koffiemachines.

Offerte

Pure Africa en Jura voor kantoor

Afrikaanse koffie gecombineerd met een Jura koffiemachine op kantoor. Een combinatie die al jarenlang heel goed werkt. Veel van onze klanten hebben een Jura Professional koffiemachine. De tevredenheid over de koffiemachines van Jura is groot. Wij komen de machine bij je plaatsen en zorgen ervoor dat deze perfect wordt afgesteld op de koffie van je keuze. Jura X6 Professional Dark Inox proefplaatsing Heb je al een Jura koffiemachine op kantoor? Wij kunnen daarvoor de service leveren. Maar nog belangrijker: je kunt altijd vrijblijvend onze koffiebonen proberen. Wij komen bij de eerste bestelling graag langs om de koffiemachine voor je af te stellen. Het mooie is dat je met het drinken van Pure Africa Coffee in investeert in microkredieten in Afrika.

Lees meer over onze investeringen in microkredieten

De geschiedenis van Jura

Zwitserse precisie sinds 1931. Jura begon als producent van huishoudelijke apparaten. Vanaf het begin lag de focus op de kwaliteit van de producten. In de jaren 80 is Jura espressomachines en volautomatische koffieapparaten gaan maken. De nadruk ligt op kwaliteit en design. Echte budgetapparaten heeft het merk niet. Het voordeel ervan is dat je met een Jura ook zekerheid koopt. Het hoofdkantoor van Jura staat nog steeds in Niederbuchsiten in Zwitserland. Jura heeft kantoren in negen landen en werkt samen met distributeurs in meer dan tien landen.