Melitta koffiemachines

Professionele Melitta koffiemachines Ben je op kantoor op zoek naar een koffiemachine van topkwaliteit? De professionele koffiemachines van Melitta zijn hier erg geschikt voor. Je investeert in een duurzame koffiemachine, met onderdelen van hoogwaardige kwaliteit en de bijbehorende service. Het mooie van een Melitta koffiemachine is dat ze modulair zijn. Je kunt ervoor kiezen om alleen koffie te maken met de machine. Je voegt er eenvoudig chocolademelk, cappuccino of latte macchiato aan toe.

De Melitta Cafina XT4 en de Melitta Cafina XT6 zijn de populairste machines op dit moment.

Onderhoud en service Melitta koffiemachines

Een belangrijke groep klanten van Melitta is actief in de horeca. Voor deze klanten is het van belang om altijd door te kunnen draaien, zeven dagen per week. Melitta heeft daarom een uitgebreide dienstverlening op gebied van onderhoud en verhelpen van storingen. 7 dagen per week is het team van Melitta beschikbaar als jouw machine het niet doet. Je kunt altijd een beroep op ze doen.

Interesse?

Heb je interesse in de koop van een Melitta koffiemachine? Klik dan op deze link om naar onze pagina te gaan waar je een offerte kunt aanvragen.

Melitta Cafina XT6 met touchscreen

Geschiedenis van Melitta

In 1908 vond Melitta Benz de koffiefilter uit. Tot die tijd werd koffie opgegoten met de koffie op de bodem van de kan of kop. Daardoor dronk je aan het einde altijd drab. Ook kreeg de koffie na introductie van het filter een mooie zwarte, heldere kleur in plaats van de troebele kleur die koffie voorheen had. De kans is groot dat je het bedrijf kent van de koffiefilters die vroeger bij jou thuis in de koffiemachine gingen.

Melitta is met haar tijd meegegaan. Inmiddels maakt dit bedrijf hoogwaardige koffiemachines voor de horeca en bedrijven. De machines worden in Zwitserland gemaakt en Melitta is HACCP gecertificeerd. Het bedrijf voldoet hiermee aan strenge richtlijnen met betrekking tot hygiene en voedselveiligheid.

Melitta is zeer internationaal. Toch is het nog steeds een familiebedrijf. Daar houden we van. Het zorgt voor een grotere betrouwbaarheid als zakenpartner en doorgaans ook voor een veel gezondere financiƫle situatie.

Meer weten over Pure Africa? Klik hier