WMF koffiemachines

WMF koffiemachines voor kantoor Een modern design en geschikt voor intensief gebruik, zo laat een WMF koffiemachine zich het beste omschrijven. Het merk legt de nadruk op veelzijdigheid. Voor iedere situatie is er een WMF. De koffiemachines zijn op te bouwen in modules. Je kunt een WMF bestellen die alleen koffie, espresso en ristretto maakt. Maar je kunt ook kiezen voor alle opties zodat je de perfecte cappuccino en latte macchiato te zetten. Het design van een WMF is robuust, subtiel hoekig met een uitstraling die aangeeft dat de machine onophoudelijk doorgaat met koffie maken.

Onderhoud WMF machine

Als je met verse producten werkt ontkom je er niet aan onderhoud te plegen. Zo hou je de onderdelen van de machine goed en vooral de kwaliteit van je kop koffie. Bij WMF wordt onderhoud met Duitse degelijkheid uitgevoerd. In samenwerking met WMF kunnen we je bijvoorbeeld een 24/7 storingsservice aanbieden. We zijn dan 7 dagen per week binnen enkele uren beschikbaar om je machine te repareren in geval van een storing. De storingen proberen we te voorkomen door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren. Ook dit zorgt ervoor dat je collega’s en klanten een constante kwaliteit koffie kunt aanbieden.

Een rijke historie

Al in 1853 werd deĀ WĆ¼rttembergische Metallwarenfabrik opgericht in Geislingen an der Steige door de Zwitser Daniel Straub. Zijn metaalfabriek is uitgegroeid tot een imperium met honderden miljoenen Euro’s omzet. WMF maakt van alles voor de keuken. Zowel professioneel als voor consumenten. Je kunt natuurlijk een WMF koffiemachine kopen, maar ook bestek, schalen, borden, bakplaten en andere machines voor in de keuken.

In 1955 bracht WMF de eerste koffiemachine op de markt. Sindsdien is gebouwd aan een naam als betrouwbare leverancier aan bedrijfsleven en horeca, terwijl ook de consument een WMF voor thuis kan bestellen.