Skip to main content

WMF 1200 S koffiemachine

Luxe koffie drinken als klein bedrijf, WMF maakt het mogelijk. Met de 1200 S heeft het Duitse merk een koffiemachine die qua capaciteit bedrijven tot ongeveer 25 personen aan kan of ongeveer 100 koppen koffie per dag. Ook voor de horeca is de WMF 1200 S een geschikte machine. Je kunt hem aansluiten op het vaste waternet en kiezen of je cappuccino wilt maken met topping of verse melk.

Kwaliteit in koffie

De belangrijkste eigenschap van de 1200 S is de kwaliteit van het koffiezetsysteem. In combinatie met de juiste koffiebonen zet je een heerlijk kopje koffie. Je herkent hem aan de mooie dikke cremalaag.

Energiezuinig en simpel reinigen

WMF heeft geïnvesteerd in duurzaamheid. Zo wordt er voor de reiniging minder chemische middelen gebruikt  en heeft de 1200 S drie verschillende spaarstanden voor de energie. Het reinigen van de machine gebeurt volautomatisch met een reinigingstablet. De jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de WMF 1200 S langer meegaat en ook op die manier dus uiteindelijk duurzamer is. De machine wordt volledig geproduceerd in Duitsland. Over de kwaliteit van het productieproces en de gebruikte materialen bestaat dan ook geen discussie, die zijn van hoge kwaliteit.

Puntje van kritiek is naar onze mening het display. Een machine op dit niveau verdient op z’n minst een kleurendisplay. Dat zorgt voor een nog betere gebruikerservaring.

Ruime keuzemogelijkheden

Er is veel mogelijk met de WMF 1200 S koffiemachine. Belangrijk om te weten als gebruiker:

  • keuze tussen een vaste wateraansluiting of een waterreservoir
  • mogelijkheid om cappuccino en latte macchiato te maken met verse melk of met topping
  • het is mogelijk om chocolademelk en thee te maken met de machine
  • de machine is uit te rusten met een dubbele molen zodat je aparte bonen heb voor je café crème en espresso
  • met een waterfilter hoef je nooit meer zelf te ontkalken
  • er is een uitvoering met een muntinworpsysteem en bekerdispenser voor bijvoorbeeld tankstations