Skip to main content

Ben je op zoek naar een nieuwe koffieleverancier in Gent voor je bedrijf? Pure Africa verzorgt complete koffievoorzieningen voor koffiebonen. We verzorgen de machine, het onderhoud en leveren je natuurlijk de bonen. Jij beslist of je de machine wilt kopen of leasen. 

Jura Professional partner in Gent

Pure Africa is partner van Jura Professional. Wij leveren alle zakelijke koffiemachines van het Zwitserse merk Jura. Zo kunnen wij garanderen dat onze koffie met precisie wordt gemalen en gezet. 

De espressomachines van Jura zijn ideaal voor bedrijven. De kwaliteit van de zetting van koffie is uitermate hoog, de betrouwbaarheid van de machine erg goed en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is wat ons betreft de beste in de markt. 

Klik hier om alle zakelijke Jura machines te bekijken

Eerlijke koffie

Bij Pure Africa vinden we het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan eerlijk zaken doen met de landen waar onze koffies vandaan komen. Dit doen we op twee manieren:

  1. Van iedere kilo koffie die we verkopen investeren we €1,- in microkredieten in Afrika. Koffieboeren kunnen met deze leningen hun plantages uitbreiden en de oogst vergroten. Klik hier om meer te lezen
  2. Met coöperaties in Afrika proberen we zoveel mogelijk een duurzame relatie aan te gaan. Door rechtstreeks in te kopen weten we precies hoeveel er bij de boeren terecht komt. De eerste samenwerking die we hebben is in Rwanda. Pure Africa heeft als doel om de eerlijkste koffie ter wereld te worden.

Offerte koffiemachine aanvragen

Wil je eerst eens weten wat er komt kijken bij de aanschaf of lease van een koffiemachine? Vraag dan gerust bij ons een offerte aan. Aan de hand van het aanbod kun je dan beslissen of je ook echt over wilt stappen op Pure Africa koffie. 

Klik hier om een offerte aan te vragen