Skip to main content

Als horeca bedrijf wil je goede koffie aan je klanten serveren. Dit betekent een goede kwaliteit koffiebonen en de juiste kennis over koffie. Omdat we graag willen dat Nederland ook in de horeca kan genieten van Pure Africa koffie worden we graag de vaste koffieleverancier van jouw bar of restaurant. Met cupping scores tussen 80 en 90 zijn onze koffie al van goede kwaliteit. Wat je dan nog nodig hebt is een goede espressomachine en een goed getrainde barista.

Offerte

  • Wil je ons alvast wat meer vertellen over de plek waar je een nieuwe koffiemachine nodig hebt?

La Marzocco en Expobar

Voor het echte werk leveren we machines van de merken La Marzocco en Expobar. Het Italiaanse La Marzocco is de absolute wereldtop als het gaat om halfautomatische espressomachines. Al sinds 1927 maken zij espressomachines in Florence.

Expobar is het prijsbewuste merk waarbij je toch kiest voor een goede kwaliteit. Zo heb je een dubbele boiler en zijn de machines uitgerust met de fameuze Faema E61 zetgroep. Beide merken bieden we aan om te leasen of te kopen.

Espressomachines voor horeca van La Marzocco bij Pure Africa

Training koffie maken horeca

Nadat we de machine geplaatst hebben verzorgen we altijd een training aan het personeel. Zo leert iedereen in korte tijd de basisprincipes kennen van het maken van een goede kop koffie. Het is echt niet heel moeilijk, maar het is wel belangrijk dat je weet wat je doet.

En als je dan weet hoe je echte koffie moet maken is het resultaat grandioos!

Altijd gelijke kwaliteit met een volautomaat

de machines van Melitta, Jura en Wmf zorgen voor steeds dezelfde kwaliteit koffie

Volautomaten voor horeca

Wil je dat je dat het kopje koffie dat je serveert altijd van precies dezelfde kwaliteit is? Dan kun je er ook voor kiezen om een volautomaat neer te zetten. Het ziet er misschien wat minder ambachtelijk uit, maar veel horeca zou erbij gebaat zijn. Je weet dan in ieder geval zeker dat je koffie een mooie cremalaag krijgt. Het niveau is altijd hetzelfde en met de nieuwste machines kun je heel veel smaak uit je koffie halen. Als koffieleverancier horeca kunnen we uit ervaring zeggen dat dit vaak tot grote tevredenheid leidt.

Koffieleverancier voor horeca - Pure Africa

Voor de horeca zijn onze preferred suppliers Melitta en Schaerer. Deze merken kunnen met hun machines volumes halen van meer dan 100 koppen koffie per uur. Een knappe prestatie als je nagaat wat er allemaal gebeurt met hitte en water binnenin de machine. Hierbij is de kwaliteit van de koffie leidend. Zo kun je op drukke horeca punten in hoog tempo koffie van goede kwaliteit zetten zonder dat je een fout kunt maken. Het biedt je zekerheid.

Zie ook:
Koffie leverancier Utrecht
Koffieleverancier Amsterdam
Koffieleverancier Rotterdam
Koffieleverancier Den Haag
Koffieleverancier bedrijven