Koffieleverancier in Amersfoort

Ben je op zoek naar een nieuwe koffieleverancier in Amersfoort voor je kantoor of horecazaak? Wij zijn je graag van dienst! Pure Africa levert koffievoorzieningen voor zowel grootverbruikers als kleine kantoren. Zolang het maar gaat om vers geroosterde koffiebonen.

Koffieleverancier in Amersfoort

Landelijk koffiemerk

Pure Africa is een jong bedrijf. Dit zie je terug in hoe we zaken aanpakken. Zo kunnen we overal in Nederland je koffie bezorgen als je ‘s avonds voor acht uur bestelt. Gewoon, zoals je dat gewend bent van een webwinkel. Ook met onze flexibele manier van het aanbieden van onderhoud op je koffiemachine kunnen we altijd snel ter plaatse zijn als er iets is met je machine.

Nog een voordeel van een jong bedrijf: wij werken niet met lange contracten maar proberen je als klant te behouden door goede service en lekkere koffie te leveren. Of je nou least of koopt maakt daarvoor niet uit.

Horeca

Voor de horeca hebben we een aantal bijzondere machines in ons assortiment. Voor het op ambachtelijke wijze maken van koffie hebben we La Marzocco en Expobar. Heb je meer behoefte aan snelheid, betrouwbaarheid en koffie met een druk op de knop? Dan zit je goed met Melitta en Schaerer. We bieden altijd een kosteloze training aan bij de installatie van de machine. Dus ben je op zoek naar een koffieleverancier in Amersfoort voor je horeca zaak? Vraag hier je offerte aan.

Op kantoor

Samen met je collega’s genieten van lekkere koffie en je klanten een extra mooie beleving geven? Dan is het belangrijk om een goede koffiemachine te combineren met goede koffie. Voor kantoren hebben we samenwerkingen met de merken Jura en Schaerer. Deze merken leveren kwalitatief zeer goede koffiemachines die Pure Africa koffie tot hun recht laten komen.

Koffieleverancier in Amersfoort

We mogen de koffie leveren bij een aantal mooie bedrijven in Amersfoort. Dit willen we ook graag doen bij jouw bedrijf. Jij en en je collega’s genieten van lekkere koffie terwijl jullie samen investeren in microkredieten. We investeren namelijk van iedere verkochte kilo koffie €1,- in microkredieten die we verstrekken aan Afrikaanse boeren. Lees hier waarom we dit allemaal doen.