Koffieleverancier in Amsterdam

Voor een aantal bedrijven is Pure Africa de koffieleverancier in Amsterdam. Wil jij op kantoor de beste koffiebonen uit Afrika die hier vers gebrand zijn? Wij leveren ook de koffiemachine en doen het onderhoud. Zo hoef je zelf (bijna) niets meer te doen.

Koffieleverancier in Amsterdam

Zaken om rekening mee te houden

Als je met je bedrijf bent gevestigd in Amsterdam en je gaat een nieuwe koffieleverancier kiezen dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. We zetten ze hier voor je op een rijtje:

  • kijk goed hoe lang een contract loopt en bedenk hoe lang je maximaal vast wilt zitten aan een leverancier
  • wees kritisch op de machine en de smaak van de koffie, het maakt een groot verschil welke machine je kiest
  • vind je het belangrijk om snel koffie te zetten van een lagere kwaliteit of zijn jullie bereid wat langer te wachten op een goede kop koffie?
  • hoe snel kan je nieuwe koffieleverancier koffiebonen leveren

Jura koffiemachine leasen bij Pure AfricaWil je een machine leasen of kopen? Klik hier om de verschillende opties te vergelijken.

Wordt Pure Africa jouw koffieleverancier in Amsterdam?

We zouden het erg leuk vinden om de kans te krijgen onszelf voor te stellen. Pure Africa is een jong bedrijf en we worden gedreven door meer dan alleen lekkere koffie. We investeren een deel van onze omzet in microkredieten. Dit doen we omdat ondernemers in Afrika moeilijk toegang hebben tot een lening waarvan het rentepercentage acceptabel is. Lees hier meer over onze microkredieten.