Koffieleverancier in Arnhem

Ben je op zoek naar een koffieleverancier in Arnhem voor je bedrijf of horecazaak? Pure Africa levert totaaloplossingen. We verzorgen de machine, doen het onderhoud, leveren je natuurlijk de koffiebonen en alle producten die erbij horen. We werken met verschillende merken koffiemachines zodat we je altijd een advies op maat kunnen geven. Maar het belangrijkste is natuurlijk onze koffie uit Afrika.

Koffieleverancier in Arnhem

Waarom de koffiebonen van Pure Africa?

De hoge kwaliteit van onze koffiebonen komt doordat Pure Africa koffie op hoogte groeit. In de bergen van Rwanda, Ehtiopië en Burundi groeien fantastische Arabica koffies die allemaal hun eigen smaakkenmerken hebben. Die worden bepaald door zon, regen, samenstelling van de grond en de boer die het land bewerkt. Alle koffies hebben hun eigen karakter. Zo is er De Vurige Krijger die groeit op vulkanische bodem en De Allemansvriend die geschikt voor espresso, lungo en cappuccino.

En er is nog meer dan alleen lekkere koffie. Als jij en je collega’s Pure Africa gaan drinken dan investeer je van iedere kilo koffie 1 Euro in microkredieten. Deze verstrekken we samen met een lokale bank. Dit doen we omdat boeren in Afrika heel moeilijk een lening kunnen krijgen. En als ze al een lening krijgen betalen ze 25 tot 40 procent rente. Met een Pure Africa lening is dat 6 procent, rente waarmee de bank de onkosten dekt.

Offerte

De merken van Pure Africa

Bij Pure Africa hebben we samenwerkingen met Jura Professional, Melitta en Schaerer. Dit zijn alledrie merken die een hoogwaardige kwaliteit bieden, onontbeerlijk voor een goede kop koffie. Afhankelijk van je behoefte zullen we je één van deze merken aanbieden voor kantoor. Voor horeca hebben we er ook de nog de machines van La Marzocco en Expobar bij.

Geen langlopende contracten

Wij worden graag jouw koffieleverancier in Arnhem. Lange contracten zijn wat ons betreft iets van het verleden. Wij vinden dat je die niet nodig hebt als je klanten tevreden zijn. Voor het leasen van een koffiemachine sluit je bij ons een contract af voor zes maanden.

Als je bij ons een koffiemachine koopt zit je sowieso nooit aan ons vast.