Skip to main content

Ben je op zoek naar een koffieleverancier in Rotterdam voor je kantoor of horeca zaak? Pure Africa levert complete voorzieningen. Voor een echt lekker kopje koffie heb je naast goede koffie ook een goede machine nodig. Wij hebben machines geselecteerd die onze koffies tot hun optimale smaak laten komen.

Lease of koop & geen langlopende contracten

Je bepaalt zelf of je wilt leasen of kopen. Je zit nooit voor een lange tijd aan ons vast. Wij willen onze klanten graag van lekkere koffie voorzien met een goede service. Waar is een langlopend contract voor nodig als je tevreden bent?

Investeer in microkredieten

Als je Pure Africa koffie drinkt dan geniet je van Afrikaans koffies van topkwaliteit en tegelijk investeer je in microkredieten. Van iedere kilo € 1,-. Waarom we dit doen? Boeren in Afrika hebben moeilijk toegang tot financiering. Rentepercentages van 25 procent tot soms wel 40 procent zijn heel normaal. Wij willen er een bijdrage aan leveren om dit probleem aan te pakken. Onze microkredieten worden verstrekt tegen 6 procent rente. De rente gebruikt de lokale bank om kosten te dekken. Klik hier om meer te lezen over onze microkredieten.

Koffieleverancier in Rotterdam voor kantoor

Bij een aantal grote bedrijven in Rotterdam is Pure Africa al leverancier van koffie. Komt jouw bedrijf erbij als klant van Pure Africa? Wij willen graag een langdurige relatie met onze klanten. Zonder ingewikkelde en langlopende contracten. Dan ben je echt klant omdat je onze koffie lekker vindt en onze service waardeert. Jura is het merk waarmee wij op kantoor graag samenwerken vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.

We kunnen snel leveren. Als je ‘s avonds voor 20:00 uur bestelt heb je de volgende dag koffiebonen in huis. Bij storingen schakelen we een monteur in die binnen 24 uur bij je voor de deur staat. In Rotterdam lukt het vaak om sneller ter plaatse te zijn omdat we hier veel zijn.

Horeca

Voor de horeca hebben we een apart assortiment koffiemachines. We kiezen voor kwaliteit en werken daarom samen met de merken La Marzocco en Expobar. Wil je een volautomatische machine dan kun je kiezen uit Schaerer en Melitta. Bij installatie van de machine krijgt het personeel altijd een training. Iedere koffie heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en het is belangrijk te weten waar je op moet letten. Alleen dan serveer je echt lekkere koffie aan je klanten.