Koffieleverancier in Zwolle

Ben je op zoek naar een nieuwe koffieleverancier in Zwolle? Pure Africa levert bij een groot aantal bedrijven in Zwolle een koffievoorziening. Of het nu gaat om een koffiemachine voor kantoor of in de horeca, je kunt bij ons terecht. En het belangrijkste: we gaan niet weg voordat jij echt tevreden bent over de smaak van je koffie. Omdat we alleen voor de hoogste kwaliteit koffie gaan hebben we alleen koffiebonen.

Koffieleverancier in Zwolle

Klik hier als je een offerte bij ons wilt aanvragen

Drink lekkere koffie en investeer in microkredieten

We houden van Afrika! Het is een prachtig continent. Toen we in 2012 begonnen met het branden van Afrikaanse koffies wisten we meteen dat we ook iets zinvols wilden doen voor Afrika. We zijn ondernemers. Een kenmerk van een ondernemer is dat je zelf wilt zien wat er gebeurt. Daarom besloten we om samen met een bank te investeren in microkredieten. We bezoeken de boeren en meten onze impact. Inmiddels hebben we al meer dan €35.000,- geïnvesteerd in leningen van zo’n €1.000,- per boer.

Het is een win-win situatie. Jij en je collega’s of klanten drinken lekkere koffie en tegelijk investeer je in microkredieten waar boeren écht iets aan hebben. Kies jij voor Pure Africa als jouw koffieleverancier in Zwolle?

Afrikaanse koffiebonen

In Ethiopië, Rwanda en Burundi groeien de koffiebonen van Pure Africa hoog in de bergen. Afrika is het continent waar koffie oorspronkelijk vandaan komt. Daardoor is er een grote diversiteit aan smaken. Dit heeft geresulteerd in vijf koffiekarakters. Zo hebben we De Bergkoning die groeit boven 2.000 meter en een intense smaak heeft. De Wildebras groeit in het wild en heeft een heerlijk kruidige afdronk. De intense nasmaak zorgt ervoor dat je extra lang van je espresso of lungo geniet. Door te overtuigen met smaak is Pure Africa bij veel bedrijven de koffieleverancier in Zwolle.

Koffiemachines

Er is ruime keuze uit koffiemachines. Of je nu met z’n tweeën op kantoor zit of met tweehonderd, voor ieder type bedrijf hebben we een machine. Ook voor horeca bedrijven hebben we halfautomatische koffiemachines. Je kunt in beide gevallen kiezen tussen leasen en kopen.

Pure Africa werkt alleen met merken koffiemachines die een hoge kwaliteit leveren. Je krijgt alleen goede koffie als de combinatie van bonen en machine klopt. We stellen de machine altijd op de koffie van je keuze af.

Jura Professional | Zwolle

Bij Pure Africa werken we veel samen met Jura. Dit Zwitserse merk staat garant voor kwaliteit. Dat geldt zowel voor de duurzaamheid van je machine als voor de smaak van je kopje koffie. De ingenieurs van Jura ontwikkelen doorlopend nieuwe technieken, waardoor het merk voorop loopt op gebied van innovatie. Jura Professional machines zijn erg geschikt voor kantoren.

Klik hier om alle Jura Professional machines te bekijken

Koffieleverancier voor horeca in Zwolle

Ook voor de horeca hebben we mooie koffievoorzieningen. We regelen alles voor je. Van de installatie van de machine tot het servies. Maar waar de meeste aandacht aan schenken is de smaak van de koffie in jouw horecazaak. We gaan niet weg voor die perfect is. Standaard geven we een training aan je personeel zodat iedereen een goed kopje koffie kan zetten.