Skip to main content

Pure Africa is een koffieleverancier voor bedrijven. Bij ons zit je goed als je koffiebonen wilt gebruiken en houdt van een kopje koffie van goede kwaliteit. Je kunt ervoor kiezen om een koffiemachine te leasen of te kopen in combinatie met service en onze koffiebonen.

Wat is de juiste koffiemachine?

Met je keuze voor de juiste koffiemachine helpen we je graag. Aan de hand van een aantal vragen geven we je een advies. Als koffieleverancier houden we daarbij ook rekening met de omgeving waarin je koffie gaat maken. Het is belangrijk om een koffiemachine en de bonen op elkaar af te stemmen voor een optimale smaak.

Personaliseer je Ascaso horeca koffiemachine

Proefplaatsing koffiemachine

Als je niet al bekend bent met een merk is het verstandig om een proefplaatsing aan te vragen. Je kunt de machine dan testen. Je merkt meteen of hij gemakkelijk schoon te maken is en vooral of je de koffie lekker vindt.

De proefplaatsing zetten we bij je op kantoor neer voor een periode van één tot twee weken. Als de machine je goed bevalt dan zorgen we ervoor dat het plaatsen van de nieuwe machine samenvalt met het ophalen van de proefplaatsing.

Wij willen graag je koffieleverancier zijn voor de lange termijn. Daarom vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt een weloverwogen keuze te maken.

Jura Professional

Bij Pure Africa draait alles om Afrikaanse koffiebonen. Daarom schenken we ook veel aandacht aan de koffiemachines. De prijs/kwaliteitverhouding van Jura Professional wint het van veel andere volautomatische koffiemachines. Deze machines zijn ideaal voor kantoren waar veel koffie gedronken wordt maar de intensiteit niet te hoog is. 

Onze jarenlange samenwerking met Jura Professional zorgt ervoor dat we goed op elkaar zijn ingespeeld. We weten precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Voor jou als klant is het prettig om te weten dat we je in samenwerking met Jura optimale service kunnen bieden.

Voor grote bedrijven

Heb je een machine nodig die een hoge intensiteit aankan? Kijk dan eens bij de koffiemachines van ETNA. Met de machines van dit merk kun je gewoon 100 koppen koffie per uur maken. Dit zijn de koffiemachines voor plekken waar echt veel koffie wordt gedronken. Met zijn robuuste zetsysteem maakt een ETNA bij elke kop opnieuw de hoge verwachtingen waar die je stelt aan je koffie.

Pure Africa is leverancier van verschillende grote bedrijven zoals Ohpen, Nuts Services en Bevolkingsonderzoek. Voor aanvragen door bedrijven met meer dan 100 medewerkers maken wij altijd een aanbod op maat. We nemen het onderhoud van de apparatuur uit handen en zorgen ervoor dat er voldoende koffie geleverd wordt op de gewenste locaties.

We plaatsen regelmatig koffievoorzieningen van een Italiaanse espressomachine voor de ontmoetingsruimte in combinatie met volautomatische koffiemachines voor de afdelingen.

Koffieleverancier voor bedrijven

Pure Africa is een koffieleverancier voor bedrijven in heel Nederland. Dus of je nu in Amsterdam, Utrecht, Friesland of Zeeland zit: we bezorgen overal koffie en verzorgen het onderhoud van je machine. Je kiest zelf hoe lang je Pure Africa als koffieleverancier hebt. In alle gevallen zullen we er alles aan doen ervoor te zorgen dat onze koffies je zo goed smaken dat je nooit meer anders wilt dan Pure Africa.

Een ander soort koffieleverancier

Vroeger reden auto’s van koffiebedrijven langs om je koffiemachine bij te vullen. Dit heeft geen positieve impact op het milieu. Gelukkig zijn koffiemachines de laatste jaren veel gebruiksvriendelijker geworden. Het is daarom niet meer nodig dat iemand dit werk voor je doet.

Wij sturen alleen een monteur langs als je koffiemachine het niet meer doet. En we komen natuurlijk als er iets aan de hand is met de smaak. Je koffiebestellingen leveren we (meestal) binnen 24 uur af bij jou op kantoor. Bestellen kan heel eenvoudig in onze webshop, maar het mag ook telefonisch als je dat gezelliger vindt :). Kies voor een koffieleverancier die het persoonlijke contact belangrijk vindt maar niet elke week bij je op de stoep staat. Dat is Pure Africa.

Microkredieten

Pure Africa is een social enterprise. Van iedere kilo koffie die wij verkopen investeren we €1,- in microkredieten. De kredieten verstrekken we samen met een bank in Rwanda. We bezoeken de boeren om te kijken welke impact de lening maakt. Lees er hier meer over.