Skip to main content

Professionele koffiemachines
voor jouw kantoor

koffiemachine leasen of kopen

Kies voor de beste koffie ervaring op kantoor. Alleen door premium koffiebonen te combineren met geweldige koffiemachines creëer je de beste smaakbeleving voor jouw collega’s en klanten.

En als je dan toch bezig bent met goede koffie, kies dan voor eerlijk ingekochte bonen. Bij Pure Africa betaal je niet mee aan de miljoenenbonus van de CEO maar wel aan een beter inkomen voor de koffieboer.

De keuze is aan jou of je een nieuw apparaat wilt leasen of kopen. Voor elke machine bieden we een flexibele leaseconstructie van 6 tot 60 maanden.

Uiteraard kun je op ons rekenen voor goede koffie, smaakadvies en het onderhoud van je machine.

Keuze apparaat

Wij helpen je graag

Bel ons voor een advies of vraag een offerte aan

Hou bij je keuze rekening met deze vragen:

  • Hoeveel koppen koffie maken jullie per dag?
  • Wil je een koffiemachine op het waternet of met een watertank?
  • Wil je cappuccino’s kunnen maken of alleen koffie en espresso?

Met het antwoord op deze vragen kunnen we je een goed advies geven voor een koffiemachine.

Merken

Pure Africa kiest kwaliteit

De koffie die wij direct inkopen bij koffieboeren is van hoge kwaliteit. Alleen met de beste apparatuur haal jij uit onze koffie wat er in zit.

Daarom werken wij alleen met de beste merken:

  • Jura
  • Franke
  • ETNA
  • Eversys
  • Ascaso
  • La Marzocco
onderhoud

Bestellen en onderhouden

Wij houden het graag eenvoudig. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen over je koffiemachine op kantoor. We doen het onderhoud en sturen je ook de reinigingsmiddelen toe.

Koffie bestellen kan eenvoudig via onze webwinkel. Je bestelt daar op rekening, betaalt met Ideal of kiest voor incasso. Je kunt ook eenvoudig vorige bestellingen herhalen.

Vind je het fijner om bij ons aan de telefoon te bestellen? Wij vinden het leuk als je belt en helpen je graag met elke vraag. Zonder een irritant menu :).

halfautomaat

Espressomachine op kantoor

Overweeg je om een espressomachine op kantoor neer te zetten? Dit doen we steeds vaker bij onze klanten. De klassieke espressomachine is nog altijd de beste techniek om het meeste uit je koffie te halen.

Deze machines plaatsen we steeds vaker in een bedrijfsrestaurant of ontvangstruimte. Voor de werkplekken wordt dan vaak gebruik gemaakt van een volautomaat van Franke of Jura.

Informeer naar de mogelijkheden.

kies Pure Africa

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in. We nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Of als je al meteen aangeeft wat je wilt dan ontvang je direct een offerte van ons op maat.

Proefpakket bestellen?

Proef alle 5 karakters. Bestel 5 x 750 gram