Koffiemachine voor kantoor

Koffiemachine voor kantoor Vaak combineer je de keuze voor een nieuwe koffiemachine op kantoor met nieuwe koffie. Koffie en de koffiemachine zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De beste kwaliteit koffie kun je alleen tot een lekkere cappuccino of espresso omtoveren als je apparatuur goed is. Andersom heb je er alleen iets aan om de beste apparatuur aan te schaffen als je ook koffie van goede kwaliteit gaat gebruiken. 

Koffiemachine voor kantoor

Leasen of kopen

De keuze is aan jou of je een nieuw apparaat wilt leasen of kopen. Voor elke machine bieden we een flexibele leaseconstructie van 6 tot 60 maanden. De machine kopen is vaak de voordeligste optie hoewel veel bedrijven het gewoon gemakkelijk vinden om te leasen. Hier vind je een overzicht van de koffiemachines voor kantoor.

Nieuwe koffiemachine op kantoor, waar moet je op letten?

Het is belangrijk om te kijken of de capaciteit van een koffiemachine groot genoeg is. Je kunt beter wat extra capaciteit hebben dan dat je altijd tekort komt omdat de machine dan overbelast raakt.

ETNA verse melk koffiemachine voor kantoor
ETNA Milkbase

Onderhoud en reiniging

Bijna altijd krijgen we van nieuwe klanten de vraag: “is het schoonmaken eenvoudig?”. Het is een veelvoorkomend probleem bij bedrijven dat de koffiemachine niet zulke lekkere koffie geeft omdat hij niet goed schoon is.

Jura Professional heeft daar goed over nagedacht. Het aantal handelingen bij een schoonmaak is sterk verminderd. Je hoeft nu het reinigingsprogramma eigenlijk alleen nog maar te starten en de machine doet de rest. Geen gezeur met het verwijderen van het zetsysteem of onderdelen die moeilijk los willen. Ideale koffiemachines voor kantoren.

Jura koffiemachines voor kantoor
Koffievoorziening met Jura koffiemachines

Welke koffiemachine past het beste bij jouw kantoor?

De kwaliteit van de machine staat natuurlijk voorop. Je wilt lekkere koffie op kantoor. De combinatie van Pure Africa koffie en een Jura koffiemachine bieden dat. Het is dan ook niet zo moeilijk meer om een keuze te maken als je eenmaal voor Pure Africa kiest. Wij helpen je graag.

5 – 15 medewerkers

Werken er bij jou op kantoor 5 – 15 mensen die koffie drinken? Als je alleen espresso en koffie drinkt dan is de Jura WE6 geschikt. Wil je ook latte macchiato en cappuccino? Dan is de Jura WE8 de beste machine voor jullie.

15 – 25 medewerkers

Wordt de nieuwe koffiemachine op kantoor gebruikt door 15 – 25 medewerkers? Voor koffie, espresso latte macchiato en cappuccino kom je dan automatisch uit bij de populaire Jura X8 Platina. Wil je alleen koffie en espresso dan is de Jura X6 de meeste geschikte koffiemachine voor jullie.

25 – 100 medewerkers

Met meer dan 25 medewerkers op kantoor is de Jura GIGA serie de beste keuze. De GIGA machines kun je op het waternet aansluiten als je dat wenst en ze zijn gemaakt voor intensief gebruik. De capaciteit per machine is 200 koppen koffie per dag.

Zijn jullie op kantoor met meer dan 60 mensen? Dan raden we aan om te kiezen voor twee machines. Zo voorkom je een rij bij de koffiemachine en verdeel je de capaciteit meer.