Vaak combineer je de keuze voor een nieuwe koffiemachine op kantoor met nieuwe koffie. Koffie en de koffiemachine zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De beste kwaliteit koffie kun je alleen tot een lekkere cappuccino of espresso omtoveren als je apparatuur goed is. Andersom heb je er alleen iets aan om de beste apparatuur aan te schaffen als je ook koffie van goede kwaliteit gaat gebruiken. 

Leasen of kopen

De keuze is aan jou of je een nieuw apparaat wilt leasen of kopen. Voor elke machine bieden we een flexibele leaseconstructie van 6 tot 60 maanden. De machine kopen is vaak de voordeligste optie hoewel veel bedrijven het gewoon gemakkelijk vinden om te leasen. Hier vind je een overzicht van de koffiemachines voor kantoor.

Nieuwe koffiemachine op kantoor, waar moet je op letten?

Het is belangrijk om te kijken of de capaciteit van een koffiemachine groot genoeg is. Je kunt beter wat extra capaciteit hebben dan dat je altijd tekort komt omdat de machine dan overbelast raakt.

Denk ook na over de soorten koffie die je wilt kunnen maken. Is koffie en espresso voor jullie genoeg? Dan zijn de keuzes vrij eenvoudig. Wil je ook cappuccino en latte macchiato kunnen bereiden met de nieuwe koffiemachine voor kantoor? Dan zijn er veel meer opties mogelijk. Wij kunnen je helpen de juiste keuze te maken. Neem hier contact met ons op.

De laatste tijd installeren we steeds vaker halfautomaat espressomachines op kantoren zoals deze Ascaso Barista.

Ascaso koffiemachine voor kantoor

Onderhoud en reiniging

Bijna altijd krijgen we van nieuwe klanten de vraag: “is het schoonmaken eenvoudig?”. Het is een veelvoorkomend probleem bij bedrijven dat de koffiemachine niet zulke lekkere koffie geeft omdat hij niet goed schoon is.

Jura Professional heeft daar goed over nagedacht. Het aantal handelingen bij een schoonmaak is sterk verminderd. Je hoeft nu het reinigingsprogramma eigenlijk alleen nog maar te starten en de machine doet de rest. Geen gezeur met het verwijderen van het zetsysteem of onderdelen die moeilijk los willen. Ideale koffiemachines voor kantoren.

Jura koffiemachines voor kantoor
Koffievoorziening met Jura koffiemachines

Welke koffiemachine past het beste bij jouw kantoor?

De kwaliteit van de machine staat natuurlijk voorop. Je wilt lekkere koffie op kantoor. De combinatie van Pure Africa koffie en een Jura koffiemachine bieden dat. Het is dan ook niet zo moeilijk meer om een keuze te maken als je eenmaal voor Pure Africa kiest. Wij helpen je graag.

5 – 15 medewerkers

Werken er bij jou op kantoor 5 – 15 mensen die koffie drinken? Als je alleen espresso en koffie drinkt dan is de Jura WE6 geschikt. Wil je ook latte macchiato en cappuccino? Dan is de Jura WE8 de beste machine voor jullie.

15 – 25 medewerkers

Wordt de nieuwe koffiemachine op kantoor gebruikt door 15 – 25 medewerkers? Voor koffie, espresso latte macchiato en cappuccino kom je dan automatisch uit bij de populaire Jura X8 Platina. Wil je alleen koffie en espresso dan is de Jura X6 de meeste geschikte koffiemachine voor jullie.

25 – 100 medewerkers

Met meer dan 25 medewerkers op kantoor is de Jura GIGA serie de beste keuze. De GIGA machines kun je op het waternet aansluiten als je dat wenst en ze zijn gemaakt voor intensief gebruik. De capaciteit per machine is 200 koppen koffie per dag.

Zijn jullie op kantoor met meer dan 60 mensen? Dan raden we aan om te kiezen voor twee machines. Zo voorkom je een rij bij de koffiemachine en verdeel je de capaciteit meer.

De perfecte koffiemachine op kantoren van deze omvang zijn de Jura GIGA koffiemachines.

Halfautomaat koffiemachines op kantoor

De laatste tijd neemt de vraag naar kwalitatief nog betere koffiemachines toe. Ook op kantoor willen bedrijven voor klanten en collega’s de best mogelijke koffie drinken. En hoewel je met een volautomaat koffiemachine heerlijke koffie kunt maken kan dit nog steeds niet tippen aan de Italiaanse espressomachine. We zien dat steeds meer bedrijven zo’n koffiemachine op kantoor willen. De smaak van de koffie is rijk omdat je de koffie heel fijn kunt malen. En het maakt koffie maken een stuk leuker :).

Investeer samen met ons in microkredieten

Pure Africa is een social enterprise. Wij leveren goede koffies aan bedrijven en zorgen voor een goede koffiemachine op kantoor.

Van iedere kilo koffie die jij en je collega’s drinken investeren we €1,- in microkredieten. We verstrekken dit geld als lening aan boeren in Afrika. Zij kunnen daarmee hun plantage uitbreiden en de oogst vergroten. De boer betaalt voor een Pure Africa lening 6% om de kosten van de bank te dekken terwijl dit percentage normaal gesproken 24% is. Zo genieten jij en je collega’s van lekkere koffie en een goede koffiemachine op kantoor terwijl je boeren in Afrika helpt ondernemen. Lees meer over onze microkredieten.

De nieuwe Jura GIGA X8c koffiemachine is een groot succes op kantoor
De Jura GIGA X8c