Skip to main content
Koffie op kantoor

Koffiemachine op proef: de Schaerer Coffee Joy

By 24 maart 2015No Comments

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor verse koffiebonen? Je begint met het aanvragen van een aantal offertes voor koffiemachines op kantoor. Alle offertes verschillen van elkaar en binnen de kortste keren zie je door de bomen het bos niet meer. Zaken als prijs en kwaliteit zijn erg belangrijk. Maar hoe vergelijk je die twee? En wat als je ergens voor een mooie prijs een machine aanschaft en de koffie blijkt niet lekker te zijn? Pure Africa heeft de oplossing.

Proefplaatsing koffiemachine

En dat is een koffiemachine op proef. Een van de mogelijkheden die wij je bieden is de Schaerer Coffee Joy. Een perfecte machine als jouw bedrijf tussen de 50 en 100 koppen koffie per dag drinkt. Je test dan niet alleen of de machine je bevalt, maar ook of je de koffie lekker vindt, dit is wel zo prettig. Bevalt de machine niet, dan kijken we samen verder naar andere geschikte machines.

Een ander voordeel van het testen van een koffiemachine is dat je kunt kijken of je de machine prettig vindt in gebruik en onderhoud. Iedere machine die verse bonen maalt en espressokoffie zet heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit zorgt ervoor dat de koffie lekker blijft. Het proces van reinigen verschilt behoorlijk per machine. De Schaerer Coffee Joy beschikt over een eenvoudig reinigingsprogramma, maar dit wil je natuurlijk wel zelf testen.

Schaerer Coffee Joy

Zwitserse precisie en Italiaanse koffiekwaliteit in een zeer compacte machine. Dat is de Schaerer Coffee Joy. Je zet met een druk op de knop een kop koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. De techniek van het kwaliteitsmerk Schaerer is in deze compacte machine verwerkt. Dat maakt hem aantrekkelijk voor bedrijven die op zoek zijn naar een compact model koffiemachine. Cappuccino en latte macchiato zet je met verse melk. Een vaste wateraansluiting is optioneel en het bonenreservoir kan worden uitgebreid. Zo is de machine dus van alle gemakken voorzien die, de veel grotere concurrenten ook hebben.

Fullservice koffieconcept

Heb je een keuze gemaakt na de proefperiode dan houdt het daar niet op. Pure Africa verzorgt natuurlijk kwaliteitskoffie bij jou op kantoor, maar ook aanvullende producten als suiker, melk, koffiebekers en cacao. Ook het onderhoud regelen we voor je, zodat je zelf alleen nog maar hoeft te bestellen als de koffie op is. Je drinkt de beste koffies ter wereld voor een aantrekkelijke prijs en bijpassende service. Daar bovenop investeer je met ons mee in ondernemerschap in Afrika.  Van iedere kilo koffie investeren we 1 Euro in microkredieten die we zelf controleren en waarover we verslag uitbrengen. Je weet wat er met je geld gedaan wordt.

Verse koffiebonen, geen contract

De afgelopen jaren hebben de grote (beursgenoteerde) koffiebedrijven je gedwongen om langdurige contracten af te sluiten voor de koffievoorziening. Deze manier van zaken doen houden we niet zo van. We overtuigen je liever bij ons te blijven met topkoffie en de service die erbij hoort. Waarom zou je dan immers weg willen? Over het onderhoud moeten we natuurlijk afspraken maken, maar je houdt de vrijheid om over te stappen als onze koffie of service je niet bevallen.