23/05/2016 - Jura koffiemachines

Dé koffiemachine op je werk: Jura WE6 of WE8

Ben je op zoek naar een nieuwe koffiemachine op je werk voor koffiebonen? Voor kantoren van vijf tot vijftien personen heeft Jura precies wat je zoekt: de Jura WE6 en de Jura WE8. Beide koffiemachines zijn ontworpen voor zakelijk koffiedrinken. Jura heeft goed gezien dat er veel behoefte is aan deze koffiemachines met een grotere capaciteit dan de particuliere machines. Op kantoor worden immers veel koppen koffie gedronken en je wilt niet de hele bezig zijn met het koffieapparaat.

De Jura WE6 en WE8

Even voorstellen: dit zijn de grote broers van de ontzettend populaire Jura E6 en de Jura E8. Deze modellen zijn een tijd niet leverbaar geweest door de enorme vraag. De meeste bedrijven in Nederland werken met zo’n vijf tot vijftien personen. De E6 en E8 zijn ontzettend populair en dus is er nu de Jura WE6 en de Jura WE8. De perfecte koffiemachine voor deze bedrijfsomvang. 

Wij plaatsen de Jura WE6 en WE8 ook regelmatig op plaatsen waar mensen zelf koffie kunnen pakken. Bijvoorbeeld in winkels of in een wachtruimte. Door het bedieningsgemak zet ook iemand die binnenkomt er gemakkelijk een lekkere kop koffie mee. Nog voor je klant aan de beurt is heeft hij of zij de eerste positieve ervaring met je bedrijf al gehad: een heerlijke kop koffie. 

De Jura WE8 met melkkoeler en koppenwarmer

Espresso & koffie of ook cappuccino?

Neem je er genoegen mee om espresso en koffie te zetten met verse bonen of wil je ook cappuccino kunnen maken? Dat is de keuze die je moet maken om te kiezen: De Jura WE6 of de WE8 koffiemachine op je werk. Met de WE6 zet je espresso en koffie, met de WE8 ook cappuccino en latte macchiato. 

De extra features van de WE8 komen uiteraard terug in de prijs. De Jura WE8 kost €1.695,- en de WE6 €1.195,-

Jura WE6

Met de Jura WE6 zet je perfecte espresso en koffie op kantoor

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van de beide machines is groot. Je zet met een druk op de knop een kop koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Omdat je de koffiemachine op je werk gebruikt beschikt de koffiemachine over een extra groot waterreservoir van 3 liter en een bak voor het koffieresidu van 25 koppen koffie.

Reinigen van de koffiemachines is heel simpel. De Jura’s WE6 en WE8 geven het zelf aan wanneer er iets moet gebeuren aan onderhoud. Je volgt de instructies op het scherm en verder gaat alles vanzelf. Waar je bij veel koffiemachines het zetsysteem regelmatig uit de machine moet halen, hoeft dit bij een Jura nooit. Reinigen is een kwestie van een tablet in de machine en op start drukken. 

Een groot genot met veel gemak dus!

Kleurenscherm

Intuïtief in het gebruik
Met de Jura WE6 maak je fantastische espresso en heerlijke koffie

Blijf op de hoogte

Meld je aan en ontvang regelmatig Pure Africa nieuws.