Skip to main content

Jura heeft een aantal ideale koffiemachines voor kleine bedrijven. De Jura WE8 doet precies wat de meeste bedrijven willen, namelijk espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato maken.

Wil je het nog eenvoudiger maken? Dan is de Jura WE6 de ideale koffiemachine. Met dit apparaat maak je alleen espresso en koffie. Je kunt beide machines bij ons leasen en kopen.

Watertank

Voor kleine bedrijven is het meestal prima als de koffiemachine een watertank heeft en niet is aangesloten op het waternet. Wat wel handig is aan de Jura WE6 en WE8 is dat ze beiden een watertank hebben van 3,2 liter en dat is goed voor 32 koppen koffie.

Dagcapaciteit

De dagcapaciteit van beide machines is maximaal 60 koppen. Drink je meer dan zestig koppen per dag? Dan kun je beter eens kijken naar de Jura X6 en de Jura X8.

De Jura WE8

Kleine bedrijven die op zoek gaan naar een nieuwe koffiemachine hebben vaak behoefte aan een apparaat dat niet te veel schoonmaak werk oplevert en tegelijkertijd stabiel werkt. Natuurlijk moet de koffie altijd van goede kwaliteit zijn. Daarom werken we bij Pure Africa al jaren met Jura. Allereerst omdat de kwaliteit van onze koffie gemaakt met een Jura machine voldoet aan onze hoge eisen. Ten tweede omdat Jura machines erg betrouwbaar zijn. En als er een probleem is dan lost Jura dit professioneel voor ons op.

Stabiliteit

Wij zien de koffiemachine als een essentieel onderdeel van het einddoel en dat is een lekker kopje koffie. Zeker bij een koffiemachine voor kleine bedrijven is de keuze beperkt. De stabiliteit van een Jura vind je bij weinig andere merken terwijl de echte horeca machines gemaakt worden voor een veel grotere capaciteit.