Koop de Jura WE8 met gratis melkkoeler

De Jura WE8 is de ideale koffiemachine voor kantoren met 5 tot 15 koffiedrinkers. Met een druk op de knop maak je koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato. Er is een uitloop voor de koffieproducten en een uitloop voor de melkproducten.

Koop de Jura WE8 met gratis melkkoeler

P.E.P. systeem

Het prijswinnende Pulse Extraction Process systeem zorgt voor een heerlijke (dubbele) espresso. Laat je klanten met een druk op de knop genieten van een cappuccino met dik melkschuim.

Jura WE8: koffiemachine voor kantoor

De Jura WE8 is geschikt voor kantoor of bijvoorbeeld in een showroom. Het gemiddeld aanbevolen dagelijks gebruik is 30-60 koppen. Kom je daarboven dan is het verstandig om te kiezen voor een koffiemachine met meer capaciteit.

Aparte uitloop voor cappuccino

Cappuccino en latte macchiato zet je met een druk op de knop. Koffie en espresso zet je onder de uitloop in het midden. De melkspecialiteiten met de uitloop aan de rechterkant. Uit deze uitloop komt zowel het melkschuim als de koffie. Je hoeft je kop dus niet te verplaatsen.

25 maanden garantie

Op de Jura WE8 krijg je 25 maanden garantie bij aankoop bij de Jura dealer. Voor je garantie kun je bij ons terecht. Bij garantie hoort ook een vervangende machine.

Jura Cool Control 1L: hygiënische melkkoeler

De melkslang van de Jura Cool Control zit aan de buitenkant. Doordat de slang niet in de melk hangt hou je deze goed schoon. De onderdelen van de Jura Cool Control kunnen in de vaatwasser.