Skip to main content
Jura koffiemachines

Zie je hier de nieuwe Jura Z8?

By 19 september 2016september 26th, 2016No Comments

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een nieuwe premium koffiemachine van Jura. Hij moet Z8 gaan heten. Ook als premium dealer van Jura worden we nog even in het ongewisse gelaten. Nieuwe introducties worden door Jura altijd zeer zorgvuldig gepland. Een maand voor de introductie alvast wat beeldmateriaal in onze mailbox zit er dus niet in. Toch hebben we in Duitsland een mogelijke sneak-preview van de nieuwe Jura Z8 gevonden. Als de beelden juist zijn dan ziet het er veelbelovend uit.

Is dit de nieuwe Jura Z8?

Touchscreen op de nieuwe Jura Z8

Naar verluidt krijgt de nieuwe Jura Z8 een touchscreen. Dit maakt de beleving van het zetten van je kop koffie weer een stukje completer. Geen knoppen meer om in te drukken, maar een zachte aanraking van het touchscreen is genoeg om in de ochtend een heerlijke cappuccino te maken.

Herkenbaar Jura design

Een van de redenen waarom we bij Pure Africa Coffee zo enthousiast zijn over Jura is de constante doorontwikkeling van de productlijn. Jura introduceert niet ieder jaar een volledig nieuwe koffiemachine met een nieuw leuk frontje. Nee, een nieuwe Jura past altijd binnen de inmiddels tientallen jaren van Jura traditie. Zo is deze nieuwe Jura Z8 duidelijk een combinatie van de Jura Z6 en de Jura Z9. Hiermee waarborgt Jura dat de kwaliteit van de koffiemachines constant van hoog niveau is.

Innovatie

Steeds worden er door Jura kleine, maar innovatieve verbeteringen aan de machines aangebracht. Zo beschikt de Jura Z8 natuurlijk ook over het inmiddels bekende P.E.P. systeem. Een door Jura gepatenteerde techniek om met een druk op de knop halfautomaat espresso te zetten.

We zijn al benieuwd wie de nieuwe winnaar van de consumentenbondtest voor beste volautomaat gaat winnen. Wordt de Z8 meteen als beste getest en daarmee de opvolger van de Z6? Volgende week verwachten we nieuws. Als premium dealer van Jura kun je de nieuwe Z8 uiteraard bij ons in de showroom komen bewonderen en testen!