Skip to main content
Koffie op kantoorNieuws over Pure Africa

NotuBiz kiest voor Pure Africa koffie

By 3 maart 2015maart 5th, 2015No Comments

Het Rotterdamse softwarebedrijf voor overheidsdiensten NotuBiz is begin dit jaar verhuisd naar een nieuwe locatie op het Brainpark. Het oude kantoor werd te klein voor de ruim 50 medewerkers. De nieuwe locatie ligt in het oosten van de stad met uitzicht op de Van Brienenoordbrug en de Maas. En voor een groeiend bedrijf als NotuBiz heel belangrijk: pal naast de universiteit en hogeschool.

Voor de koffievoorziening koos NotuBiz voor een samenwerking met Pure Africa. ‘De combinatie van de smaakvolle koffie uit Burundi en het microkredietconcept sprak ons erg aan’, aldus Gerdien van Mourik van NotuBiz. In drie verschillende pantry’s zijn door Pure Africa partner The Coffee Factory professionele machines van Jura geplaatst, compleet met melkkoeling en aansluiting op het vaste waternet.

Het is echt een samenwerking geworden in plaats van alleen maar een overeenkomst voor de levering van verse koffiebonen. Van iedere kilo koffie die NotuBiz drinkt wordt een Euro geïnvesteerd in microkredieten. En omdat er nogal wat koffie wordt gedronken is NotuBiz een belangrijke partner van Afrikaanse ondernemers.

Voor de komende jaren is NotuBiz voorzien van goede koffie. In die periode zullen veel ondernemers een bedrijf starten in Afrika met de microkredieten van Pure Africa. Een combinatie dus van lekkere koffie en het stimuleren van ondernemerschap!