Skip to main content

Een offerte aanvragen om een zakelijke koffiemachine te leasen of te kopen

Vul het formulier in en we nemen contact met je op

  • Wil je ons alvast wat meer vertellen over de plek waar je een nieuwe koffiemachine nodig hebt?
Zakelijke koffiemachine met melkkoeler.

Offerte voor een nieuwe koffiemachine

Je bent op zoek naar een nieuwe koffiemachine. Leuk! Wij helpen je graag met een passend aanbod. Nadat je het formulier hebt ingevuld gaan we aan de slag. Dit is hoe het traject eruit ziet:

1

We nemen contact op

Telefonisch of per mail nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We bespreken dan meteen of je bijvoorbeeld een extra molen nodig hebt.
2

We gaan aan de slag

Op basis van je wensen maken we een offerte. Daarin nemen we altijd een optie voor het leasen en kopen van een machine op.
3

Jij keurt de offerte goed

Is de offerte precies wat je zoekt? Na jouw goedkeuring maken we in het geval van lease de overeenkomst op. Samen plannen we de datum van installatie.
4

Installatie

Het installeren van de machine doet een van onze monteurs. Tijdens de installatie stellen we de koffiemachine voor je af. Belangrijk werk, want de situatie is anders op elke locatie.
5

Genieten!

Jij en je collega's kunnen gaan genieten van je nieuwe koffiemachine. Zodra je nieuwe koffie nodig hebt vullen wij je voorraad aan.
6

Onderhoud

Indien je een onderhoudscontract hebt (standaard bij lease) komen we eens per jaar langs voor een preventieve servicebeurt. Als je tussendoor een storing hebt dan lossen we die voor je op.

Wij werken samen met de beste merken: