Offerte koffiemachine aanvragen bij Pure Africa

Offerte koffiemachine aanvragen bij Pure Africa Heb je op kantoor een nieuwe koffiemachine nodig? Wij raden je aan een aantal offertes op te vragen. Daarna kun je een afgewogen keuze maken. Er zijn koffiemachines voor enkele koppen koffie per dag en apparaten waarmee je honderden koppen per dag kunt zetten. Spelen kwaliteit van de koffie, service en sociale impact een belangrijke rol? Dan komt onze offerte als beste uit de bus. Pure Africa combineert in de offerte voor een nieuwe koffiemachine deze drie waarden met een scherpe prijs.

Wij werken o.a. met de merken Jura, Melitta, Schaerer en Animo. Met deze merken hebben we een lijn koffiemachines voor iedere organisatiegrootte.

Naast de machine is de keuze voor de koffie belangrijk. Daarom hebben we bij Pure Africa het aanbod van koffiemachines afgestemd op onze koffiebonen. Het draait natuurlijk om de smaak. Als je het formulier invult maken we een offerte op maat en komen we langs om een machine te demonstreren en je onze koffie te laten proeven.

Snel een nieuwe koffiemachine op kantoor

Na het indienen van je offerteaanvraag nemen we snel contact met je op. Dit kan zijn om direct een offerte uit te brengen, of om eerst nog wat aanvullende vragen te stellen. Als we nog vragen hebben ontvang je van ons binnen een dag een offerte voor een geschikte machine.

Het vergelijken van een offerte voor een koffiemachine met een andere offerte is altijd lastig. Vaak verschillen de koffieautomaten en de soort koffie van elkaar. Hierdoor ontstaat een verschil in prijs waarvan het moeilijk is om een vergelijking op kwaliteit te maken. Een offerte koffiemachine aanvragen is simpel en snel bij Pure Africa. En het belangrijkste is: een hoge kwaliteit en geen zorgen over de koffievoorziening bij jou op kantoor.

Simpel en snel met de nieuwe tool

Met onze nieuwe tool voor het aanvragen van een offerte kun je binnen 30 seconden een offerte voor een nieuwe koffiemachine op kantoor hebben aangevraagd. Beantwoordt drie meerkeuze vragen, laat je gegevens achter en wij gaan voor je aan het werk.

Let op: verse melk of topping

Als je cappuccino’s van goede kwaliteit wilt kunnen maken, dan kies je voor verse melk. Alleen met échte melk kun je een goede cappuccino maken. Neem dit mee in de offerteaanvraag van je machine. De koffiemachines waarmee je cappuccino zet met verse melk zijn goedkoper en het extra onderhoud dat je ervan hebt is te overzien. Als je cappuccino en latte macchiato wilt drinken, doe het dan wel goed!