Skip to main content
Koffie op kantoor

Op de koffie bij… Nils van Valsplat

By 5 oktober 2021oktober 8th, 2021No Comments

Van hartje Amsterdam naar een oude boerderij waar werkplezier en elkaar versterken centraal staat. Nils van den Broek, co-founder van Valsplat, vindt het belangrijk dat werknemers in deze nieuwe werkomgeving ‘energie komen halen’. Nils werkt graag samen met leuke mensen en het verhaal achter Pure Africa sprak hem erg aan. Wij gingen op de koffie bij Nils!

Het leven van mensen leuker en makkelijker maken

Valsplat is ooit begonnen met het idee om het internet gebruiksvriendelijker te maken. Dankzij klantonderzoek begrijpen zij wat mensen nodig hebben en door middel van design ontwerpt Valsplat betere websites en apps. Valsplat bevordert de klantervaring dankzij technologie met als doel om het leven van mensen leuker en vooral makkelijker te maken. Nils van den Broek: “We helpen organisaties om hun ambities waar te maken. We ontdekken de behoefte van hun klanten en spelen er met slimmere, digitale oplossingen op in. We werken voor Funda, AH, PostNL, KLM en andere mooie organisaties uit uiteenlopende branches. De afgelopen periode stond het versneld digitaliseren van bedrijven regelmatig op het programma.”

Een koffiemerk met een mooi verhaal én goede koffie

“We zijn recent verhuisd van hartje Amsterdam naar een oude boerderij inclusief ecologische zwemvijver”, vertelt Nils enthousiast. “We worden omringd door het park en deze nieuwe plek opent letterlijk nieuwe deuren. We hebben geleerd dat we goed vanuit huis kunnen werken, maar collega’s willen graag op deze locatie afspreken. Je kunt hier lekker naar buiten, met elkaar én de natuur verbinden. De verhuizing was het ideale moment om opnieuw te kijken naar de partijen waarmee we samenwerken. Ik zocht onder andere een koffiemerk met een goed verhaal en na het enthousiaste telefoongesprek met Ando was ik om. Hij dacht goed met mij mee en ik was erg te spreken over de espressomachines van Ascaso. We hebben nu deze professionele koffiemachine in onze keuken staan. De keuken is het kloppend hart van ‘ons clubhuis’, zoals we onze locatie noemen. Bij Valsplat staat beleving centraal en deze machine geeft je hét gevoel dat je bij een toffe koffiebar zit en daar hoort natuurlijk goede koffie bij. We zijn net gestart met de samenwerking en gaan binnenkort meer collega’s trainen tot echte barista’s!”

Een eerlijke koffieketen

Nils: “Ik drink veel espresso’s, maar het is misschien handig om toch een beetje te minderen. Ik ben nog aan het ontdekken welke koffie favoriet is, maar op dit moment zit de Waaghals in de molen en daar zijn collega’s en klanten erg blij mee. Bij het zetten van goede koffie hoort een ritueel, een mooie machine, maar ook een goed verhaal. We hebben de juiste intenties, maar willen dit ook uitdragen. Daarom kwamen we uit bij Pure Africa en ik wil graag samenwerken met leuke mensen die ervoor gaan; de bevlogenheid van Ando werkt aanstekelijk. Pure Africa draagt bij aan een eerlijke keten en dan smaakt de koffie echt lekkerder. Naast een goed verhaal moet de koffie natuurlijk goed zijn. Pure Africa sprak mij meteen aan!”

“Met werkplezier kom je verder en deze werkomgeving draagt hieraan bij, je mag hier opladen. We staan te popelen om vaker naar kantoor te gaan en te doen waar we energie van krijgen. Dat gun ik iedereen!”