Skip to main content
Koffie op kantoor

Op de koffie bij Staatvandienst

“Ondanks het overal herkenbare, unieke Staatvandienst DNA heeft iedere vestiging wel zijn eigen koffiekarakter.” Aldus Ingomar Kuiter, Algemeen Directeur van Staatvandienst. Dit keer spreken we met dé organisatie op het gebied van loopbaanadvies, re-integratie en outplacement. “Voor ons draait alles om levens & loopbanen mooier maken”, vertelt Ingomar. Dat geldt zowel voor onze eigen mensen en kandidaten als de partners waarmee we samen werken. ‘‘De impact die we samen maken. Daar gaat het om.”

Lees je mee onder het genot van een kopje Afrikaanse koffie?

Over Staatvandienst

Staatvandienst is een landelijke loopbaanadvies, re-integratie en outplacement organisatie. Met hun sterk regionale focus en bijna 40 vestigingen werken de Loopbaanconsultants van Staatvandienst exclusief voor kandidaten en opdrachtgevers in die regio. Door de jarenlange ervaring beschikt Staatvandienst over een uitgebreid en stevig netwerk. Onze organisatie kenmerkt zich door de kernwaarden Bevlogen, Verbindend, Persoonlijk, Pragmatisch en Resultaatgericht.

Hiermee zijn ze in staat om een bovengemiddeld plaatsingsresultaat en hoge klanttevredenheid te bereiken. Het Staatvandienst motto is dan ook #samenmakenweerwerkvan. Als het aan Ingomar ligt heeft hij de mooiste baan van de wereld. ‘‘Met onze dienstverlening kunnen wij écht iets voor mensen betekenen. We helpen ze met keuzes maken en kijken daarbij heel gericht naar motivatie, energie en geluk. Met deze persoonlijke aanpak maken we de kans op succes veel groter.

Bekijk hier de missie & visie van Staatvandienst

Eerlijke koffie voor iedereen

‘‘Vanuit onze missie willen we levens en loopbanen mooier maken. Dit voeren we door in onze hele bedrijfsvoering. Zo vinden we het een fijne gedachte dat de koffie die onze collega’s en kandidaten op de vestigingen drinken bijdraagt aan iets moois. Want met elke kop koffie help je een koffieboer in Afrika. Zo maken we ook de levens & loopbanen van mensen buiten de landgrenzen mooier.”

Elke vestiging zijn eigen karakter

Op alle locaties drinken ze de koffie van Pure Africa. Maar… zoveel mensen, zoveel wensen. Karakters verschillen nogal per vestiging. Zo kiest en bestelt elke vestiging zijn eigen koffiekarakter van Waaghals tot Allemansvriend. Als het aan Ingomar ligt, gaat hij overduidelijk voor ‘De Wildebras’. Lekker explosief voor ongetemde karakters.

Klant van het eerste uur

Staatvandienst was één van de eerste klanten toen Pure Africa in 2014 begon. ‘‘Toen wij een vestiging openden in Zwolle kwamen we in contact met Ando. Het verhaal was fantastisch! Deze koffie wilde ik uiteindelijk op alle vestigingen. Ik vond het zo mooi om te zien hoe zij een product aanbieden vanuit een aanpak die maakt dat iedereen in de keten een eerlijke prijs verdient. Het getuigt van menselijkheid. De wereld zou een nog veel mooiere plek zijn als we wat meer voor elkaar over zouden hebben. Niet uit zijn op alleen het maken van winst, maar op het maken van impact.’’

”De wereld zou een nog veel mooiere plek zijn als we wat meer voor elkaar over zouden hebben.”

Een eerlijke koffieketen

Wil jij ook impact in de wereld maken? Je kunt al een bijdrage leveren met het drinken van één kopje koffie per dag. Maak vrijblijvend kennis met onze koffiekarakters. Wij zijn bereikbaar op 030 227 3498 of vraag direct een offerte aan.