Pure Africa is koffieleverancier in Haarlem

Zit je bedrijf in Haarlem en ben je op zoek naar een nieuwe koffieleverancier? Pure Africa levert door heel Nederland. Voor bedrijven verzorgen we complete koffievoorzieningen met de machine en natuurlijk koffiebonen. De koffiebonen van Pure Africa zijn van hoge kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen koffiemachines waarbij de bonen worden gemalen en daarna meteen tot een lekkere, warme kop koffie worden gezet.

Pure Africa is koffieleverancier in Haarlem

Schaerer volautomatische koffiemachines voor horeca

Investeer in microkredieten

Pure Africa is een social enterprise. Wij investeren van iedere kilo koffie die onze klanten drinken een €1,- in microkredieten. De leningen verstrekken we aan boeren in Rwanda. Zij kunnen zo hun koffieplantage uitbreiden en hun oogst vergroten. Dit doen we tegen een rentepercentage van 6%. Omdat ondernemers normaal gesproken al snel 25 tot 40% rente betalen helpt dit ze veel sneller te groeien.

Lees meer 

Koffieleverancier voor bedrijven in Haarlem

Als je kiest voor Pure Africa dan maken we het je graag gemakkelijk. Wij werken niet met verplichte lange contracten. Je richt onze samenwerking zo in als je zelf wilt. Je kunt de machine kopen en vervolgens kiezen of je onze koffie wilt blijven afnemen. Als de bonen goed smaken heb je toch helemaal geen reden om weg te gaan? Met deze benadering willen we graag jouw nieuwe koffieleverancier in Haarlem worden.

Koffiemachine leasen in Haarlem

Je kunt er ook voor kiezen om een koffiemachine te leasen. Je sluit een contract af voor zes maanden en daarna ben je vrij om het abonnement te beëindigen wanneer je dat wilt. Omdat onze intentie natuurlijk is dat we een lange en leuke samenwerking aangaan vinden wij het wel zo prettig om je niet te veel verplichtingen te binden.

Kijk hier welke machines je kunt leasen