Skip to main content

Pure Africa kiest voor de groenste pakketdienst

By 7 mei 2021mei 17th, 2021No Comments

Pure Africa kiest voor de groenste pakketdienst

We zijn gedreven om positieve veranderingen in gang te zetten, ook als het gaat om logistieke keuzes die we maken. Albert Ploeger, directeur en eigenaar van DAVO Fulfilment Services, is al jaren koffieklant van Pure Africa en zij versterken ons op efficiënte wijze bij het orderproces. Het is ons gelukt om DAVO Fulfilment Services en Joost Arends van Fietskoerier Deventer samen te brengen zodat we voortaan onze pakketten op een duurzame manier kunnen verzenden. Door samen te werken met Fietskoerier Deventer verminderen we verkeersdrukte én beperken we de CO2-uitstoot tot een minimum. Op naar een duurzame toekomst!

Gedreven om positieve impact te creëren

We kijken altijd naar mogelijkheden om duurzame impact te creëren met Pure Africa. Positieve veranderingen in gang zetten, geeft ons energie. Toen we naar onze logistieke processen keken, kwamen we tot de conclusie dat we groenere stappen kunnen zetten om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We hebben ervoor gekozen om onze logistiek op de groenste manier invulling te geven door samen te werken met Fietskoerier Deventer. Fietskoerier Deventer is namelijk de meest duurzame, sociale en innovatieve post- en koeriersdienst van Deventer en omstreken en we zijn trots dat we elkaar kunnen versterken.

Koffie verzenden op een duurzame manier

Op een milieuvriendelijke manier worden de pakketten van Pure Africa voortaan verzonden naar de bijna 40 fietssteden in Nederland. Fietskoerier Deventer is aangesloten bij Fietskoeriers.nl waardoor ze een landelijke dekking hebben. In 2017 won Fietskoeriers.nl de Shopping Award Game Changer, dé prijs voor het meest innovatieve initiatief dat de Nederlandse e-commerce heeft verrijkt. We zijn blij dat we deze duurzame keuze konden maken voor onze logistieke processen en we deze samenwerking zijn aangegaan. Zo fietsen we de wereld groener, natuurlijk doen we daaraan mee! Voortaan verzenden we onze koffie op een duurzame manier en wie weet zie je binnenkort een glimlachende fietskoerier verschijnen met jouw pakket vol Pure Africa koffie. Zo dragen we met Pure Africa bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en bouwen we mee aan een duurzame toekomst. Met elkaar maken we het verschil!