Pure Africa | geautoriseerd Jura Professional partner in België

Ben je met jouw bedrijf op zoek naar een nieuwe koffieleverancier? Pure Africa is geautoriseerd als Jura Professional Partner in België en Luxemburg. Wij leveren complete koffievoorzieningen. Van machine tot bonen en onderhoud.

Pure Africa | geautoriseerd Jura Professional partner in België

Koffiebonen leveren in België

De koffiebonen van Pure Africa zijn al langere tijd te koop in België. Via partners als bol.com en CoolBlue, maar ook in onze eigen webwinkel kopen Belgen graag Afrikaanse koffiebonen. Regelmatig zijn dit zakelijke bestellingen.

Offerte

Jura Professional partner in België

Om zakelijke klanten in België hetzelfde serviceniveau te kunnen bieden als in Nederland moeten we ook de machines kunnen aanbieden, afstellen en onderhouden. Dit is nu mogelijk en daar zijn we trots op!

Jura Professional Partner | Pure Africa Coffee

Jura | Bodart in Antwerpen

De importrechten van Jura Professional koffiemachine België liggen bij Bodart in Antwerpen. Met de firma Bodart gaan we een partnerschap aan voor de lange termijn. We hebben veel vertrouwen in een prettige samenwerking omdat we allebei het hoogst haalbare niveau nastreven.

Advisering koffiemachine

Laat ons je helpen om de juiste koffiemachine te kiezen. Het is afhankelijk van het aantal koffiedrinkers op kantoor en het type koffies dat je wilt zetten welke Jura het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

Een Jura Professional voor elk kantoor

Voor de kantooromgeving adviseren wij in 90% van de gevallen aan onze klanten om te kiezen voor een Jura. Niet omdat wij zulke goede inkoopcondities hebben, maar omdat een Jura wat ons betreft de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt op kantoor. Wij willen graag dat onze klanten kunnen genieten van onze koffie, dat kan met een machine van Jura.