Skip to main content
WMF

Pure Africa officieel WMF dealer

By 15 oktober 2015maart 5th, 2016No Comments

In oktober is Pure Africa officieel dealer geworden van hét machinemerk voor luxe koffiemachines: WMF! In de afgelopen periode nam het aantal aanvragen voor machines van een hoog niveau snel toe. Dat heeft ertoe geleid dat we een dealer aanvraag hebben gedaan bij het Duitse merk.Consumenten richten zich de laatste jaren veel meer op de kwaliteit van een kopje koffie. Dit zie je terug in de verkoop van verse koffiebonen. Tegelijkertijd zien bedrijven bij hun medewerkers de behoefte groeien om het lekkere kopje koffie dat ze thuis drinken ook op het werk te krijgen. Steeds meer bedrijven schakelen over van de eenvoudige koffie oplossing naar echt goede koffie.

WMF koffiemachines voorziet in een behoefte

Het Duitse merk WMF is van oudsher een leverancier van kwaliteitsproducten in de keuken. Bedrijven die kiezen voor een WMF maken een bewuste keuze voor kwalitatief goede koffie en een duurzame machine. Natuurlijk speelt het aankoopbedrag mee in de overweging om een machine te kopen, maar is het niet veel belangrijker in hoeveel jaar en tegen welk bedrag je de machine afschrijft?

Melkschuim voor cappuccino

WMF heeft een melkopschuimsysteem dat erg snel werkt. Je cappuccino en latte macchiato zet je dus met verse melk. Alleen zo krijg je een echte cappuccino of latte macchiato.