Pure Africa Operational Lease koffiemachine

Pure Africa operational lease De zakelijke koffiemachines zijn nu ook te leasen. Dan natuurlijk wel Pure Africa style. Dus geen lange contracten waarbij je jarenlang verplicht bent onze koffie af te nemen. Na zes maanden kun je bij ons maandelijks weer van je contract af. Wij doen in die zes maanden ons best om ervoor te zorgen dat je knallende ruzie met je collega’s krijgt als je alleen al het idee oppert andere koffie te gaan drinken.

Flexibiliteit voor jouw bedrijf

Met operational lease heb je het voordeel dat je geen machines hoeft aan te schaffen. Ook het onderhoud zit bij de prijs inbegrepen. Je betaalt alleen voor wat je verbruikt. Ideaal voor snel groeiende bedrijven omdat je je koffievoorziening gemakkelijk aan kunt passen aan de omvang van je bedrijf.

Voorwaarden

We zullen je nooit verplichten langlopende contracten met ons af te sluiten. Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden. Die zetten we graag voor je op een rij:

  • je hebt de intentie om Pure Africa koffie te drinken.
  • een leasecontract wordt na zes maanden per maand opzegbaar.
  • de maximale leasetermijn van een machine bedraagt 48 maanden.
  • we bieden je een scherpe prijs en flexibiliteit. We gaan er vanuit dat je daarom ook zuinig bent op de machine en hem goed onderhoud.
  • als je bedrijf zo snel groeit dat de machine overbelast wordt kijken we samen naar een betere oplossing.
  • afhankelijk van je verbruik en of je een vaste wateraansluiting wilt kunnen de tarieven verschillen.