Skip to main content
Koffie op kantoorNieuws over Pure Africa

Pure Africa maakt aanvraag offerte koffiemachine simpel

By 30 april 2015maart 8th, 2016No Comments

Met een nieuwe tool voor het aanvragen van een offerte voor een nieuwe koffiemachine maakt Pure Africa het voor bedrijven gemakkelijk. Met het invullen van een simpel formulier is het mogelijk om een offerte op maat te ontvangen. Universal Music en de UvA hebben er al gebruik van gemaakt.

Bij ieder bedrijf is de situatie anders, dat vraagt om steeds andere oplossingen. Het is dus nodig om als leverancier van verse koffiebonen vernieuwend en flexibel te blijven. De vraag naar offertes voor koffiemachines die koffie zetten met versgemalen koffiebonen neemt sterk toe. Personeel en klanten willen de kop instant koffie niet meer. Liever twee koppen koffie op een dag van verse koffiebonen dan een sloot koffie waarbij koffiesiroop wordt aangelengd met water.

Onafhankelijk advies koffiemachine

Op gebied van verse koffiebonen is er veel mogelijk. Er zijn machines waarmee je alleen een kop verse koffie zet, maar ook machines waarmee je de perfecte kop cappuccino of latte macchiato zet. Dan is er nog een groot verschil tussen de prijzen en capaciteit van de verschillende merken. Zelf een keuze maken uit alle verschillende leveranciers is onbegonnen werk. Daarom hebben we bij Pure Africa een simpele en doeltreffende vragenlijst geformuleerd. Op deze manier wordt het aanvragen van een offerte voor een nieuwe koffiemachine eenvoudig.

Voordelig voor onze klant is dat wij volledig onafhankelijk zijn van leveranciers. De klant krijgt een onafhankelijk advies over welke machine voor de klant de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt. Daarna is het natuurlijk de vraag welke koffie de mensen op de werkvloer en klanten de lekkerste vinden. Hiervoor gaan we bij de klant op bezoek. We bekijken de locatie waar de machines geplaatst gaan worden en nemen een koffiemachine mee ter demonstratie. Zo maak je als bedrijf een volledig geïnformeerde keuze voor een nieuw koffieconcept.

Microkredieten

Uniek aan het koffieconcept van Pure Africa is dat wij van iedere kilo koffie een Euro investeren in microkredieten. Dit zit gewoon bij de prijs van € 15,95 in. Geen verrassingen dus! Als servicegericht bedrijf vinden we helderheid belangrijk. Dus er zijn ook geen verborgen verzendkosten.

Geen verplichte afname

Soms zie je in een offerte nog weleens terugkomen dat de machine of het onderhoud aan de koffiemachine gratis is bij de afname van een bepaalde hoeveelheid koffie. Dit is bij Pure Africa nooit het geval. We zullen je nooit verplichten om een vaste hoeveelheid koffie bij ons af te nemen. We willen immers niet dat je met een opslag vol pakken koffie komt te zitten.

Offerte aanvragen, snel een nieuwe machine

Doordat we met de nieuwe methode voor het aanvragen voor een offerte voor een nieuwe koffiemachine op kantoor snel kunnen handelen, kun jij snel een nieuwe machine hebben. Als de nood aan de man is kunnen we binnen 48 uur een machine komen plaatsen. Het is beter om even de tijd te nemen, we kunnen je nieuwe koffiemachine altijd binnen een week komen plaatsen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]