Skip to main content
Koffie op kantoor

Uitgelicht: de Jura GIGA X3 (c) voor kantoor

By 27 juli 2015september 15th, 2020No Comments

Jura Professional koffiemachines zijn verreweg het meest populair onder onze zakelijke klanten. Met het brede aanbod heeft de professionele lijn van Jura voor alle kantoren een passende machine en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor bedrijven met 20-40 medewerkers is de volautomatische Jura GIGA X3 (c) onze meest verkochte verse bonenmachine. Dit model biedt voor kantoren een aantal voordelen ten opzichte van een kleiner model zoals de Jura Xj9.

Als bedrijf kun je kiezen uit twee modellen, namelijk de Jura GIGA X3 en de X3c. De X3 heeft een watertank en de Jura GIGA X3c een ingebouwde vaste wateraansluiting. Zo hoef je nooit meer water bij te vullen omdat de machine rechtstreeks op de waterleiding is aangesloten. Bij een kleinere machine zoals de Jura Xj9 is een vaste wateraansluiting wel mogelijk, maar blijft het waterreservoir op de machine.


Zelfs de achterkant van de Jura GIGA X3c is tot in detail uitgewerkt.

Uitstraling

Jura is een meester in het creëren van de optimale koffiebeleving op kantoor. Dit begint aan de buitenkant met design en eindigt met het kopje koffie dat je zet met de nieuwste technieken. De Jura X3(c) is een echte eyecatcher!


Snelheid en gebruiksgemak

Snelheid en gebruiksgemak is van groot belang op piekmomenten zoals ’s morgens of rond de middag. Wanneer je op kantoor voor een Jura GIGA X3(c) kiest, kan deze van alle koffiespecialiteiten twee koppen tegelijkertijd zetten. De kleinere Jura machines kunnen daarentegen van alle melkspecialiteiten maar één kop tegelijk zetten. Heb je veel liefhebbers van cappuccino en latte macchiato op kantoor, dan TFT scherm voor optimale koffiebeleving Jura GIGA X3cis een Jura GIGA X3(c) een aanrader. Je favoriete koffieproducten worden weergeven op het TFT kleurenscherm en met de rotary switch navigeert je gemakkelijk naar een van de andere 25 koffiespecialiteiten en het menu. Een ander voordeel voor op kantoor is dat de Jura GIGA X3(c) een functie heeft om een kan koffie te zetten voor vergaderingen of overlegmomenten. Uiteraard van vers gemalen koffiebonen.

Het onderhoud van een Jura GIGA X3(c)

Je wilt verse koffiebonen drinken maar dagelijks niet teveel tijd besteden aan het onderhoud. Welke bonenmachine je ook kiest, alle machines hebben onderhoud nodig. De tijd die het je dagelijks kost verschilt sterk per machine.

De Jura GIGA X3(c) vraagt weinig dagelijks onderhoud door het grote bonen- en waterreservoir. Daarnaast heeft deze Jura een ruime residu- en restwater opvangbak. Je hoeft enkel dagelijks het melksysteem te reinigen wat feitelijk 5 minuten werk is. De machine spoelt zichzelf automatisch gedurende de dag. Wanneer je kiest voor de X3c, heb je een vaste wateraansluiting en hoef je dus de watertank niet bij te vullen. Daarnaast is het mogelijk om in je keukenblad een residu- en restwaterdoorvoer te maken. Hierdoor hoef je ook de residu- en restwaterbak nooit meer te legen. Het dagelijkse onderhoud is nihil.

Afhankelijk van het koffieverbruik bij jou op het werk, moet de machine eens per 2 weken met een tablet gereinigd worden. Dit programma kan aan het begin of einde van de dag worden uitgevoerd en duurt 20 minuten. Nadat je het programma hebt gestart kun je gewoon weer aan het werk. Wanneer je kiest voor een Jura GIGA X3c bonenmachine wisselen wij eens per jaar het kalkfilter waardoor ontkalken niet meer nodig is.

Net als een auto heeft een koffiemachine onderhoud nodig. Met het all-in service- en onderhoudscontract van Jura hoef je je hierover geen zorgen te maken. Bij een storing staat er binnen 24 uur een vervangend apparaat. Ondertussen wordt het onderhoud gepleegd of de storing opgelost.

Proefplaatsing Jura Professional op kantoor

De Jura GIGA X3(c) is een fantastische bonenmachine voor middelgrote kantoren die top kwaliteit koffie willen en gemak op prijs stellen.
Wij bieden bedrijven een proefplaatsing op kantoor om de Jura GIGA X3(c) je in de praktijk te laten overtuigen. Daarnaast is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met de koffiebonen van Pure Africa.

Prijzen Jura GIGA X3(c)

De catalogusprijs voor de Jura X3(c) is € 3.990,– exclusief BTW. Op basis van je verbruik berekenen we jouw prijs.

In de Jura GIGA serie is de X3 de kleinste versie voor op kantoor. Wij leveren ook de GIGA X7, X8 en de GIGA X9.