Skip to main content
Koffie op kantoor

Waarom een Jura koffiemachine voor kantoor?

By 28 mei 2015maart 21st, 2017No Comments

Er zijn een aantal belangrijke redenen om te kiezen voor een Jura koffiemachine voor kantoor. Als dealer van een aantal grote merken eervaren we dat Jura koffiemachines op kantoor steeds populairder worden. Dit heeft onder andere te maken met de prijs/kwaliteitverhouding. Die is gewoon erg goed. 

Design

Natuurlijk, als bedrijf maak je een rationele afweging op basis van prijs en kwaliteit. Maar de eerste keer dat je een afbeelding van een koffiemachine ziet weet je al of je hem mooi vindt of niet. Jura slaagt erin om keer op keer met vernieuwende en aansprekende designs te komen. Modern en simpel.

De functies van de machine stel je in via het intuïtieve keuzemenu. Er wordt gebruik gemaakt van mooie materialen en aandacht besteed aan de afwerking. Je kunt je Jura koffiemachine voor kantoor zelf niet open maken. Dat komt het design weer ten goede omdat je geen kleppen hebt die open kunnen.

Jura benadert het design integraal. Ook de achterkant van een Jura koffiemachine voor kantoor is afgewerkt. Je kunt de machine dus ook rustig met de rug naar je klant zetten. Zie ook de Jura informatiepagina.

Onderhoud Jura koffiemachine voor kantoor

Koop je een koffiemachine voor kantoor, kijk dan niet alleen naar de prijs van het apparaat. Maar bekijk ook hoeveel tijd (en dus geld) het onderhoud kost. Een machine die een collega iedere dag tien minuten staat schoon te maken wordt al snel een stuk duurder. En het is natuurlijk niet de leukste klus om te doen.

Onderdelen (op de melkuitloop na) zitten bij Jura allemaal vast. Je kunt de machine zelfs niet openmaken. Het schoonmaken van een Jura machine is simpel. Je gooit een tablet in de koffiemachine en het reinigingsprogramma begint te lopen. Afhankelijk van de hoeveelheid koffie die er wordt gezet kost het onderhoud je dagelijks twee tot vijf minuten.

Bekijk hier ook onze algemene pagina over koffie voor bedrijven

De meest populaire Jura koffiemachine voor kantoor. Bekijk hem hier. Bestel hem meteen of neem contact met ons op.

Bestel je Jura koffiemachine voor kantoor bij Pure Africa Coffee.

Gebruiksgemak

Met een Jura koffiemachine op kantoor zet je alle soorten koffie met een druk op de knop. De keuzes worden helder weergegeven op de knop of op een TFT scherm. Dit maakt dat al je collega’s de koffiemachine snel begrijpen en er weinig vragen ontstaan.

Prijs/kwaliteit verhouding

Laten we eerlijk zijn: wie alleen kiest voor de prijs zal niet uitkomen bij een machine voor koffiebonen. Ben je bereid om te investeren in een kwalitatief goede kop koffie? Dan is de Jura koffiemachine voor kantoor een hele goede kandidaat. De kwaliteit van de koffie is erg goed. Ten opzichte van alle andere premium merken is dit Zwitserse merk scherp geprijsd.

Noot:
Wij zijn onafhankelijk adviseur voor onze klanten in koffiemachines. Een Jura koffiemachine voor kantoor is meestal de beste keuze. Maar dit kan ook anders zijn. Lees meer over de merken waarover wij onze klanten adviseren.

Zie voor meer informatie ook Jura.com