Pure Africa Allemansvriend koffiebonen biologisch 1 kg

22,0023,00
excl. BTW

Hou je van een intense, ronde koffiesmaak? De Allemansvriend is smaakvol, maar niet bitter. Deze biologische variant groeit in de heuvels van Ethiopië, in de Sidamo regio. De pure smaak van deze koffie is ontstaan door honderden jaren cultivering van koffiebonen. Biologische koffiebonen van Pure Africa zijn door SKAL gecertificeerd.

€20,61 bij bestelling van 8 zakken.

⎪Coffee • Character • Change⎪

23,00

Productaantal Prijs per stuk
8+ 22,00
SKU: PA000104 Categorie:

Beschrijving

Biologische koffiebonen uit de Sidamo regio in Ethiopië. Dit is de plek waar de oorsprong van koffie ligt. Hoewel de meeste koffie op plantages groeit heb je in deze regio zelfs nog koffie die in het wild groeit en erg lekker smaakt.

Biologische koffiebonen

De Biologische Allemansvriend wordt zonder bestrijdingsmiddelen verbouwd en verwerkt. Het voelt goed om biologische koffiebonen te gebruiken voor je dagelijkse kop koffie. Op biologische plantages zie je vaak een grotere diversiteit aan leven rondom de plantage. Alleen daarom is het goed om het drinken van biologische koffie te stimuleren.

Tonen van chocolade

In deze koffie vind je tonen van chocolade en fruit terug. Het is een frisse koffie en dat betekent dat er (bijna) geen bitter aanwezig is in de smaak. Hierdoor is het een koffie die veel mensen aanspreekt. Een echte Allemansvriend dus. En dat geldt des te meer omdat deze koffiebonen ook nog eens biologisch zijn.

Extra informatie

Gewicht 1 kg