Ascaso Barista T Plus 2 groeps espressomachine

Koffiemachine met vaste wateraansluiting. Vul het formulier in om een offerte en proefplaatsing voor de tweegroeps Ascaso Barista T-Plus aan te vragen.

  • 120 espresso per uur
  • Investeer in microkredieten en winst voor koffieboeren
  • Energiezuinige koffiemachine door unieke verwarming techniek

Lease v.a. €70,- per maand | Adviesverkoopprijs: €5.790,- 

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Ascaso Barista T Plus 2 groeps espressomachine

Vraag een offerte aan om de Ascaso Barista T Plus 2 groeps espressomachine te leasen of te kopen.

De Ascaso Barista wordt veel gebruikt in de horeca. Maar ook op kantoren installeren we regelmatig een Ascaso Barista T Plus. Zeker voor bedrijven die duurzaamheid belangrijk vinden is dit een mooie machine. Met het energie besparingsysteem van Ascaso loopt dit merk voorop in duurzaamheid.

Wij regelen alles rondom het onderhoud van de machine.

Sticker fairchain koffie Pure Africa

Vul dit formulier in

Kwaliteit

Nu er tegenwoordig ook op kantoor steeds meer aandacht is voor koffie zetten we deze Ascaso Barista T Plus in als espressomachine in kantooromgevingen en natuurlijk in de horeca. Met zijn twee groepen zet je gemakkelijk 100 koppen koffie per uur.

Uitgesproken design

Naast de technische aspecten zijn we erg enthousiast over het design van de Ascaso Barista T Plus. De combinatie van geborsteld aluminium en hout is erg stijlvol. De knoppen en hendels voelen stevig aan. De kleuren zwart en wit contrasteren mooi met het hout terwijl aluminium wat ons betreft de uitblinker is.

Kies je eigen design

De Ascaso Barista T-Plus is helemaal naar je eigen wensen samen te stellen. Je kunt iedere RAL kleur kiezen, je logo in de achterzijde laten graveren en verschillende poten kiezen.

Temperatuur precisie

De temperatuur van ieder kopje koffie kan met precisie worden ingesteld tot op de tiende graad. Erg belangrijk! In het algemeen geeft een hogere temperatuur een meer zure koffie, terwijl een lagere temperatuur juist zorgt voor een meer bittere smaak. Precies tussen die twee resultaten in is wat de barista zoekt.

Duurzaam

De Ascaso Barista T Plus is een energiezuinige machine. De ontwerpers hebben hard gewerkt aan dit aspect. De gemiddelde energiebesparing ten opzichte van andere espressomachines is 50% bij een enkele boiler en 25% bij een multiboiler koffiemachine.

Vers water

Het water in de machine wordt voorverwarmd op 80 graden. Tijdens het zetten wordt het water naar de exacte temperatuur gebracht. Hiermee voorkomt Ascaso dat het water steeds opnieuw kookt voor het wordt gebruikt.

Aparte stoomboiler

Deze espressomachine beschikt over een aparte stoomboiler van roestvrij staal.