Expobar Diamond 2 groeps multiboiler

  • Catalogusprijs: vanaf € 8.999,- (excl. BTW)
  • 3 jaar lease: €169,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: €129,- (excl. BTW) per maand
  • Incl. Fiorenzato E64 grinder & 2 servicebeurten per jaar
  • Excl. installatie

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Beschrijving

Een Expobar koffiemachine is een combinatie van Mediterraanse verfijning en Scandinavische kwaliteit. Deze Expobar Diamond tweegroeps is een echte horecamachine omdat hij is uitgerust met een dubbele boiler. Zo ben je verzekerd van heet water, juist op momenten dat je het heel druk hebt. De perfecte temperatuur van het water waarmee je koffie maakt is van groot belang. Het bepaalt voor een belangrijk deel de smaak van je koffie.

Daarom werken we bij Pure Africa graag met de machines van Expobar. Ze zijn betrouwbaar en leveren goede koffie, terwijl de prijs erg concurrerend is.

Twee groepen en drie boilers

Stel, je hebt een drukke ochtend. Veel gasten bestellen koffie of een cappuccino met vers geschuimde melk. Dan heb je een koffiemachine nodig die betrouwbaar is en constant dezelfde prestatie levert. Met een dubbele boiler zorg je ervoor dat de machine altijd genoeg water verwarmd om direct koffie te kunnen zetten.

Iedere groep van de machine heeft een boiler van 1,5 liter water. Daarachter zit nog een boiler met een capaciteit van 11,5 liter. Deze derde boiler bedient de stoom- en waterpijpen.

Instelbare watertemperatuur

Voor de smaak van je koffie maakteen temperatuur die twee graden hoger of lager is een groot verschil. Met deze Expobar Diamond zit je altijd goed omdat je de watertemperatuur programmeert.

Klik hier als je meer algemene informatie over onze diensten aan de horeca wilt.

Extra informatie

Aantal groepen

Aantal koffierecepten

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal koppen per dag

, ,

Afmetingen

Cappuccino met

Garantieperiode in maanden

Land van herkomst

Melkopschuimer

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Plaatsing

,

Soort display

Type koffiemachine

Verwarming water

,

Melk

Met melkvariaties