Jura E8 Piano White

1.073,55 excl. BTW

De Jura E8 is de beste verkochte koffiemachine van Jura op dit moment. Dit is omdat je met deze machine maar liefst twaalf producten met een druk op de knop kunt zetten. Hieronder koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en flat white.

SKU: 15306 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De succesvolle Jura E8 is er nu ook in de kleur Piano White. Het geeft de machine een compleet andere uitstraling. Dit is een kleur waar je meteen voor valt of je vindt het niets.

Vernieuwde uitloop cappuccino

Jura staat al jaren bekend om zijn dikke melkschuim waar ook een zware lepel moeiteloos op blijft liggen. Dit systeem is verder door ontwikkeld. De ingenieurs van Jura hebben het voor elkaar weten te krijgen het melkschuim warmer en tegelijkertijd dikker te maken. Een prestatie van formaat. Bedenk je maar eens dat het opschuimen van melk voor een cappuccino in enkele secondes moet gebeuren.

Je bent van harte welkom om het melkschuim in onze showroom te komen testen.

12 verschillende keuzes

De vernieuwde Jura E8 Piano White heeft vier keuzes meer dan zijn voorganger. Zo kun je nu ook een espresso doppio, grote koffie, espresso macchiato en water voor groene thee maken.

Niet uitneembaar zetsysteem

Het zetsysteem van deze koffiemachine hoef je nooit schoon te maken. Het is anders gemaakt dan zetsystemen van andere merken. Hiermee wordt voorkomen dat er koffie in het zetsysteem blijft zitten.

Het voordeel van dit zetsysteem is ook nog eens dat het over een langere periode een hogere druk kan produceren waardoor je machine betere koffie zet en het langer volhoudt.

Twee soorten uitlopen

De machine heeft een uitloop in het midden waarmee je koffie, espresso en ristretto maakt. Met de uitloop rechts maak je alle producten met melk. Uit de uitloop rechts loopt zowel de melk als de koffie.

Extra informatie

Aantal groepen

Aantal koffierecepten

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal koppen per dag

Aantal molens

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Koffiespecialiteit

, , , , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Type koffiemachine

Verwarming water