Jura GIGA X3 watertank

  • 150 koppen per dag of 50 personen
  • Flexibele lease: €189,- per maand
  • 3 jaar lease: €139,- per maand
  • 5 jaar lease: €99,- per maand
  • Leaseprijs incl onderhoud en melkkoeler

Drink kwaliteitskoffie terwijl je investeert in microkredieten en winst voor koffieboeren.

Beschrijving

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat voor deze koffiemachine.

"*" geeft vereiste velden aan

Jura GIGA X3

De Jura GIGA X3 heeft in 2019 een grote update gekregen. Dit is de nieuwe koffiemachine voor kantoor met een omvang van 50 personen of 150 koppen koffie per dag. Hij is uitgerust met een touchscreen en nieuwe soorten koffie. De uitloop is geheel vernieuwd. Daardoor is de Jura GIGA X3 nu nog gemakkelijker te reinigen.

Deze machine wordt vaak gekozen door bedrijven die tussen de 35 en 100 personen op kantoor hebben zitten. Boven de 50 personen is het raadzaam om een tweede koffiemachine op je kantoor te plaatsen. Daardoor spreid je de drukte en heb je een werkende machine als er eentje tijdelijk buiten gebruik is. De nieuwe Jura GIGA X3 is een stuk stiller dan zijn voorganger.

Twee cappuccino’s tegelijk

Een van de beste opties die deze koffiemachine heeft is dat je twee cappuccino’s of latte macchiato’s tegelijkertijd kunt zetten. Met de dubbele melkuitloop zet je met een druk op de knop twee cappuccino’s tegelijkertijd.

Koffiemachine met groot bonenereservoir speciaal voor kantoor

Het bonenreservoir van de Jura GIGA X3 kun je met een zak koffie precies vullen. Dit betekent dat je na elke 100 kopjes koffie het reservoir moet bijvullen. Ideaal voor grote kantoren.

Jura GIGA X3: energiezuinig

Na een kwartier gaat de Jura GIGA X3 over op de energiezuinige modus. De machine schakelt niet uit, maar stopt met constant verwarmen. Zo bespaart de machine veel energie. Wat vooral uitzonderlijk is aan deze Energie Spaar Modus is de snelheid waarmee hij een kop koffie maakt als je de machine uit de spaarstand haalt.

Keramische molen

Maalschijven zijn bepalend voor de kwaliteit koffie die je koffiemachine zet. De Jura GIGA X3 is uitgerust met keramische maalschijven. Het zorgt ervoor dat de koffie niet verbrand tijdens het malen. Door de koffie extra fijn te malen haal je meer smaak uit je kopje koffie.

Proefplaatsing Jura GIGA X3

Het is mogelijk om de Jura GIGA X3 op proef te hebben. We verzorgen een proefplaatsing gratis. Vul het formulier bovenaan de pagina in en we nemen contact met je op.

Tijdens de proefplaatsing kun je het apparaat testen. Het is meteen een mooie gelegenheid om ons proefpakket koffiebonen te proberen. Voor elk type koffiedrinker hebben we een koffiekarakter ontwikkeld.

Goede combinatie met de nieuwe Cool Control melkkoeler

De innovaties van Jura hebben zich de afgelopen jaren vooral gericht op verbetering van de kwaliteit van koffie, het melkschuim en het eenvoudiger maken van het reinigen van de machines. Een succesvol voorbeeld hiervan is de nieuwe Jura Cool Control 1 liter. Deze is nu zo geconstrueerd dat je hem gemakkelijk in de vaatwasser kunt doen en eenvoudig maar snel kunt bijvullen. Perfect voor drukke kantoren dus waar de hele dag latte art wordt gemaakt. Bekijk hier de Jura Cool Control 1 liter. Ga je een koffiemachine leasen bij Pure Africa? Dan zit de Cool Control bij het leasebedrag inbegrepen.

Jura GIGA X3 koffiemachine leasen

Het leasen van koffiemachines wordt de laatste jaren steeds populairder. Veel van onze zakelijke klanten vinden het prettig om geen eigenaar meer te zijn van de machine. Lease van de Jura GIGA X3 geeft je het voordeel dat je geen onderhoudskosten meer hebt. Als je na een aantal jaren een nieuwe machine wilt dan kunnen we de machine voor je inruilen. Vaak kunnen wij de koffiemachine een tweede leven geven terwijl jij weer een helemaal nieuwe machine hebt.

Je hebt wel de lusten maar niet de lasten als je een koffiemachine voor kantoor gaat leasen.

Speedfunctie voor snellere doorlooptijd

Als je een koffie zet met de speedfunctie dan loopt het water tweemaal zo snel door. Wat er eigenlijk gebeurt is dat er extra water aan je koffie wordt toegevoegd. Zorg er dus voor dat je de koffie sterk afstelt in de speedfunctie om te corrigeren voor het extra water.

Met de Jura speedfunctie maak je eigenlijk een café americano.

Extra informatie

Gewicht 18,2 kg
Aantal koffierecepten

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal koppen per dag

,

Aantal molens

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Koffiespecialiteit

, , , , , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Plaatsing

Soort display

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Met melkvariaties