Jura GIGA X8 met watertank

  • 200 koppen per dag
  • Flexibele lease: €219,- per maand
  • 3 jaar lease: €169,- per maand
  • 5 jaar lease: €119,- per maand
  • Lease inclusief onderhoud en melkkoeler

Drink kwaliteitskoffie terwijl je investeert in microkredieten en winst voor koffieboeren.

Artikelnummer: 15387 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Offerte aanvragen

Een zakelijke koffiemachine met een grote capaciteit. Dat is de Jura GIGA X8. Met een druk op de knop maak je koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato. Druk twee keer en je krijgt van elk twee koppen. Deze koffiemachine beschikt over een watertank met een capaciteit van vijf liter. Dit staat gelijk aan ongeveer 45 kopjes koffie en 90 espresso’s.

Vanaf 20 koffiedrinkers

Jura heeft heel goede koffiemachines voor groepen die met minder dan 20 mensen koffie drinken. Vanaf 20 koffiedrinkers kun je gaan denken aan de Jura GIGA X8. De maximum capaciteit van deze machine is 200 koppen per dag. Daarboven kun je het beste twee machines plaatsen.

Touchscreen

Uitgerust met een touchscreen is de Jura GIGA X8 helemaal up to date. De machine was al behoorlijk intuitief in het gebruik. Toch drukten gebruikers vaak op het scherm in plaats van de knoppen ernaast. Met het touchscreen is dat voorbij. Door de positionering van de producten in de breedte is het scherm ruimer geworden.

Twee molens voor koffiebonen

De Jura GIGA X8 heeft twee bonenreservoirs en ook twee molens. Zo kun je sneller koffiebonen malen. Je kunt ook verschillende soorten bonen met elkaar vermengen. Jij kiest de verhoudingen tussen de beide molens. Doordat de molens in het binnenste van de machine zitten hoor je ze bijna niet.

Begin met het proeven van de koffie

Wil je eerst weten of je Pure Africa koffiebonen lekker vindt? Bestel dan een koffiebonen proefpakket in onze webshop. Als je voor 18:00 uur besteld heb je morgen al koffie op kantoor.

Eenvoudig reinigen

Het reinigen van een Jura koffiemachine is simpel. Je hoeft het zetsysteem nooit uit de machine te halen. Dit scheelt je veel tijd. Het zetsysteem reinig je eens per twee weken met een reinigingstablet.

Onderhoud en storingen

Heb je een storing aan de machine? De eerste 12 maanden heb je fabrieksgarantie en worden alle reparaties kosteloos uitgevoerd. In de periode daarna kun je bij ons een all-in onderhoudscontract afsluiten. All-in betekent bij ons dat je nooit voor extra kosten komt te staan. Als je een storing hebt zijn we binnen 24 uur bij je. Als de machine stil staat lukt het eigenlijk altijd om er sneller te zijn.

GIGA serie

De GIGA serie van Jura bestaat uit twee machines die geschikt zijn voor een zakelijke omgeving.

Jura GIGA X8c aluminium black

Jura GIGA X8 chroom op watertank

Jura GIGA X8c op vaste water aansluiting