Jura GIGA X8c aluminium black

6.290,00 excl. BTW

Vraag hieronder direct een offerte voor een aanbieding op maat.

  • 200 koppen koffie per dag
  • Investeer in microkredieten en winst voor koffieboeren
  • Twee verschillende soorten bonen
  • Vaste wateraansluiting

Lease v.a. €79,- per maand | Adviesverkoopprijs: €6.290,- 

Artikelnummer: 15388 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Jura GIGA X8c

Wil je barista kwaliteit koffie maken op kantoor? Kies voor de Jura GIGA X8c. De beste zakelijke koffiemachine op kantoor.

Als voorloper met nieuwe technieken weet Jura zich altijd te onderscheiden. Zo bedachten de engineers van Jura een pulserende techniek die ervoor zorgt dat je espresso nog intenser smaakt. Alles draait om een continue smaakbeleving van hoge kwaliteit.

Bij Pure Africa importeren we zelf onze koffiebonen uit Afrika. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze koffie. Daarom willen we alleen met de beste professionele koffiemachines werken.

Vraag een offerte aan en wij gaan voor je aan de slag. We komen graag kennismaken om de beste opties voor jou bedrijf te bespreken.

Vul dit formulier in

Veelgestelde vragen

Kun je twee cappuccino’s tegelijkertijd maken?

Ja, dat is mogelijk. Van elk product kun je er twee tegelijk maken.

Hoe werkt de reiniging van het melksysteem?

Dat is simpel. Bij installatie van de machine krijg je een bakje en reinigingsmiddel. Het bakje zet je onder de uitloop, je voegt wat reinigingsmiddel toe en start het programma. Na twee minuten is je melksysteem weer helemaal schoon.

Is de Jura GIGA X8c geschikt voor de horeca?

Nee. Als je op zoek bent naar een volautomatische machine voor de horeca dan raden we je aan om eens te kijken naar de Franke A600.

Hoe werkt het met de aansluiting op het waternet?

De koffiemachine komt vaak in een pantry te staan. In veel keukenkastjes is er onder de gootsteen een extra kraan gemaakt voor de vaatwasser. Deze kan ook worden gebruikt voor de koffiemachine. Wij plaatsen dan een waterfilter in het keukenkastje. Zorg dat de machine niet meer dan 1,5 meter van de waterkraan staat.

Kan ik twee soorten koffie gebruiken?

Ja, je kunt beide molens afstellen op verschillende koffies. Tijdens de plaatsing kunnen we dit voor je doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hele krachtige en een milde koffie.

Kan ik de Jura GIGA X8c leasen?

Ja, dat is mogelijk. Leasen van de Jura GIGA X8c doen we voor een all-in tarief. Dus al het onderhoud aan de machine is inbegrepen. Lease kan alleen in combinatie met de afname van onze koffiebonen (zonder dat je vast zit aan maandelijkse afnames).

Is de machine geschikt voor cappuccino’s met havermelk?

Daarvoor is de Jura GIGA X8c niet echt geschikt. Door de gebruikte techniek voor het schuimen van melk krijg je bij havermelk geen mooi dik schuim. Een alternatief is dan de ETNA Milkbase.

De krachtpatser op kantoor

Heb je een echte krachtpatser van een koffiemachine nodig op kantoor? De Jura GIGA X8c aluminium black zet met gemak 180 koppen koffie per dag. Je kunt kiezen uit maar liefst 29 koffiespecialiteiten. De dubbele molen zorgt voor een halvering van de tijd die de machine nodig heeft om voldoende bonen te malen voor een kop koffie.

Vaste wateraansluiting

De machine is standaard uitgerust met een vaste wateraansluiting, maar hij is ook verkrijgbaar met een watertank. Als Jura Professional Dealer komen we de koffiemachine bij jou op kantoor plaatsen. We kunnen ook het onderhoud van de koffiemachine uitvoeren. Natuurlijk gaan we niet eerder weg dan dat de koffie perfect smaakt!

Jura GIGA X8c – voor 30-70 gebruikers per dag

De Jura GIGA X8c heeft een capaciteit voor 30-70 gebruikers per dag. Zijn jullie met 100 mensen? Dan kun je kijken naar een grotere machine maar je kunt ook nadenken over twee keer een GIGA X8c.

Innovatieve technologie

De Jura GIGA X8c is voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van koffiemachines. De Pulse Extraction Process (P.E.P.®) zorgt voor een optimale extractie van de koffie, waardoor je geniet van een volle en intense smaak. De Aroma G3® grinder zorgt voor een gelijkmatige maling van de koffie, zodat je elke keer weer een perfecte kop koffie krijgt.

Uitgebreide functies

De Jura GIGA X8c heeft een uitgebreide reeks functies om je te helpen de perfecte kop koffie te maken. Met de One-Touch-Cappuccino® functie maak je in een handomdraai een heerlijke cappuccino of latte macchiato. De Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.®) zorgt ervoor dat de koffie goed voorverwarmd wordt, zodat je geniet van een optimale smaak.

Twee cappuccino tegelijk

Je zet twee koppen tegelijkertijd met de dubbele melkuitloop. Ook twee latte macchiato is geen enkel probleem.

Druk simpelweg twee keer op de knop of stel je startscherm zo in dat je ook een dubbele cappuccino kunt maken.

Vaste wateraansluiting optioneel

Het is mogelijk om de Jura GIGA X8c te bestellen met een watertank. Dan wordt het de Jura GIGA X8. Handig als je geen watertappunt in de buurt hebt.

Eenvoudige reiniging

Een groot voordeel van Jura is dat het reinigingsproces intuïtief werkt. Dagelijks maak je in twee minuten het melksysteem schoon. De verse melk moet uit het systeem worden gespoeld. Eens in de twee weken tot een maand moet je het reinigingsprogramma van 20 minuten doorlopen. Je hoeft hiervoor alleen het programma te starten. De rest doet de Jura GIGA X8c zelf.

Touchscreen

De nieuwe Jura GIGA X8c aluminium black is uitgerust met een touchscreen. Hierdoor heb je meer overzicht en is de bediening nog intuïtiever. Bovendien ziet het er prachtig uit.

Andere uitvoeringen van de Jura GIGA X8

Jura GIGA X8 Aluminium black op watertank