Jura WE6 Professional Piano Black

Koffiemachine met 3,2L watertank. Vul het formulier in om een offerte en proefplaatsing voor de Jura WE6 aan te vragen.

  • 50 koppen koffie per dag of 5-15 personen
  • Alleen voor koffie en espresso
  • Investeer in microkredieten en winst voor koffieboeren

Lease v.a. €18,- per maand | Adviesverkoopprijs: €1.320,- 

Artikelnummer: 15417 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Jura WE6 Professional

Vul dit formulier in

Compacte zakelijke koffiemachine

Ben je op zoek naar een goede koffiemachine voor op het werk en wil je alleen koffie kunnen zetten? Voor kantoren tot 15 mensen is de Jura WE6 Professional de perfecte oplossing. Hij is stijlvol, handzaam en maakt erg goede koffie, espresso en ristretto.

Bij Pure Africa kiezen we voor de Jura WE6 omdat deze koffiemachine de zekerheid van goede koffie biedt. De combinatie van de molen, de juiste druk en perfecte temperatuur zorgen voor een volle koffie met een mooie crème laag. Door onze jarenlange, duurzame samenwerking met Jura weten we precies wat je van deze machine kan verwachten. Als je het contactformulier invult maken we een offerte voor je en kunnen je ook adviseren of de WE6 de juiste keuze is voor jouw kantoor.

Ideaal voor kantoor

De Jura WE6 Professional is een koffiemachine voor kantoor die alleen koffie en espresso zet. Hij is geschikt tot ongeveer 35 koppen koffie per dag. Het waterreservoir heeft een inhoud van 3 liter, goed ongeveer 25 koppen koffie. Het is afhankelijk van de wensen die je hebt met betrekking tot de koffiemachine of 3 liter voldoende is. Wil je liever een koffiemachine met een watertank van 5 liter? Bekijk dan de Jura X6 Dark Inox.

Jura WE6 leasen

Je kunt de Jura WE6 nu ook leasen bij Pure Africa. Kies zelf voor hoe lang je de verbintenis aan wilt gaan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om eerst voor zes maanden te tekenen en als het bevalt je overeenkomst te verlengen naar 36 of 60 maanden. Wij gaan uit van de kracht van onze koffie, daarom hebben we geen lange overeenkomsten nodig.

Het is mogelijk om de Jura WE6 te leasen vanaf €23,- per maand als je kiest voor een overeenkomst voor 60 maanden.

Perfecte espressomachine

Voor de liefhebbers van espresso is de WE6 de perfecte koffiemachine. Veel mensen nemen op kantoor een dubbele espresso omdat ze van sterke koffie houden. Met P.E.P. (Pulse Extraction Process) van Jura maak je deze collega’s echt blij. Met de gepatenteerde techniek wordt je espresso zo gezet dat het water meer smaak onttrekt aan de koffie tijdens het zetten. Je espresso wordt voller van smaak en is nauwelijks te onderscheiden van espresso van barista kwaliteit.

Gemakkelijk in onderhoud

Voor een koffiemachine op kantoor is het belangrijk dat het onderhoud simpel te begrijpen en uit te voeren is. Als degene die het onderhoud voor zijn of haar rekening neemt even niet aanwezig is moet iemand anders het gemakkelijk over kunnen nemen. Bovendien wil je dagelijks zo weinig mogelijk tijd besteden aan schoonmaken.

Afhankelijk van het aantal koppen koffie dat jullie drinken op kantoor moet de machine gemiddeld eens per twee weken worden gereinigd. De Jura WE6 geeft zelf aan wanneer dit nodig is. Je gooit een reinigingstablet in de espressomachine, drukt op start en laat de machine het werk doen. Na 20 minuten is je machine weer helemaal schoon van binnen.

Garantie op de Jura WE6

De garantieperiode op de Jura WE6 is 25 maanden. Gebeurt er in deze periode iets met je machine dan lossen we het kosteloos voor je op.