Jura WE8 Professional Chroom

 • 5 – 15 gebruikers
 • Flexibele lease: €70,- per maand
 • 3 jaar lease: €49,- per maand
 • 5 jaar lease: €35,- per maand
 • Leaseprijs inclusief melkkoeler en onderhoud

Drink kwaliteitskoffie terwijl je in microkredieten en winst voor koffieboeren investeert.

Artikelnummer: 15419 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Jura WE8 Professional

Vraag een offerte aan om de Jura WE8 te leasen of te kopen.

Bij ons zit je niet vast aan een minimum afname van de koffie. Alleen wat je nodig hebt, drink je.

Door te kiezen voor een Jura kunnen wij garanderen dat je kunt genieten van onze koffies. De goede techniek van Jura zorgt voor een optimale extractie van je koffie en de machine maakt super snel mooi, vol melkschuim.

Ons kan je alles vragen over het onderhoud van de machine en we regelen het gelijk.

Vul dit formulier in

https://youtu.be/laks-CEq_QM 

Groot in capaciteit

Deze Jura WE8 is een koffiemachine die geschikt is voor bedrijven met 5 t/m 20 koffiedrinkers. Je zet eenvoudig en met 1 druk op de knop koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato. De cappuccino en latte macchiato zet je met verse melk zodat je de beste kwaliteit melkschuim en de lekkerste cappuccino of latte zet.

Klik hier voor de Jura WE8 in de kleur Dark Inox

Deze zakelijke espressomachine lijkt op de Jura E8 lijn en is daar ook mee verbonden. Het belangrijkste verschil is dat de WE8 wat groter is en een grotere capaciteit heeft. Zo heeft het waterreservoir een inhoud van drie liter en de opvangbak voor het koffieresidu kan 25 kopjes aan. In het bonenreservoir kun je een halve kilo versgebrande koffiebonen kwijt.

Jura Professional

Pure Africa is al jaren dealer van de zakelijke Jura Professional producten. Omdat we bij jou op kantoor koffie van goede kwaliteit leveren moet ook de machine voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo profiteer je van het beste kopje koffie. Wij verbazen ons nog steeds regelmatig over de kwaliteit van koffie die met een al wat oudere Jura Professional machine is gemaakt. Jura is een zakelijk bedrijf dat afspraken op gebied van onderhoud en levering goed nakomt. Dat is een prettig partnerschap.

Met een druk op de knop maak je een cappuccino met zacht vol melkschuim

Jura WE8 lease

Het is nu ook mogelijk om de Jura WE8 te leasen. Wij gaan liever een lange relatie met onze klanten aan dan een lang contract. Daarom zit je maar zes maanden aan ons vast en daarna is je contract per maand opzegbaar. Dit kunnen we doen omdat bij bijna al onze klanten de machine na zes maanden naar volle tevredenheid in gebruik is. De leaseprijs is inclusief het onderhoud en zelfs inclusief de melkkoeler. Deze prijs is er op gebaseerd dat je onze koffie afneemt. Want tsja, dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij Pure Africa: onze koffies

Uitmuntend in kwaliteit

Jura staat bekend om de uitmuntende kwaliteit van het melkschuim voor cappuccino en latte macchiato. In combinatie met de nieuwe Aroma G3 molen zet je heerlijke koffiespecialiteiten met melk.

Ook de espressoliefhebber zit goed met de Jura WE8. Het nieuwe P.E.P. (Pulse Extraction Process) zet een espresso van barista kwaliteit. Door het water onregelmatig in contact te brengen met de koffie wordt er meer smaak uit de koffie gehaald en zo wordt jouw espresso pittiger.

Wat altijd opvalt bij de koffiemachines van Jura is dat de kwaliteit van de koffie erg stabiel is. Ook na verloop van tijd blijven de temperatuur en cremalaag goed. De kwaliteit van je melkschuim blijft eigenlijk altijd goed. Belangrijk hiervoor is alleen dat je het melksysteem goed schoonmaakt.

Jura WE8 voor jouw bedrijf?

De Jura WE8 is het meest geschikt als je:

 • tussen de 20 – 60 koppen koffie per dag drinkt
 • je graag espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato wilt drinken
 • het onderhoud aan de machine eenvoudig moet zijn
 • kwaliteit voorop stelt in je beslissing over een nieuwe koffiemachine

Investeer in microkredieten

Doe iets goeds met je zakelijke koffievoorziening en begin met investeren in microkredieten. Van iedere kilo koffie die jij drinkt investeer je €1,- in microkredieten. De leningen worden verstrekt aan koffieboeren in Rwanda. Zij hebben grote moeite om een lening te krijgen van de bank waarmee ze land of nieuwe gewassen kunnen kopen. Als ze een lening krijgen betalen ze al snel 25 tot 40% rente. Met een Pure Africa lening betalen de boeren 6% rente om de kosten voor het beheer van de lening te dekken.

Lees hier meer over waarom we investeren in microkredieten.

Onderhoud van de machine

Een espressomachine voor koffiebonen brengt altijd onderhoud met zich mee. Je werkt met een vers product en er wordt water (en in het geval van de Jura WE8 melk) gebruikt. Jura is een meester in het vereenvoudigen van het onderhoud. Het dagelijks onderhoud bestaat uit het reinigen van het melksysteem, maar alleen op dagen dat je het ook daadwerkelijk gebruikt. Het reinigen doet de machine bijna helemaal zelfstandig. Jij hoeft alleen op de knoppen te drukken.

Afhankelijk van je verbruik geeft de machine gemiddeld eens in de twee weken aan dat hij moet worden gereinigd. Je werpt dan een tablet in de machine en drukt op start. Na twintig minuten kun je weer genieten van heerlijk koffie. Tijdens het reinigen kun je gewoon bij de machine weg lopen.

Wel of geen onderhoudscontract voor de Jura WE8?

Een onderhoudscontract is voor de Jura WE8 niet nodig. Zodra je merkt dat de kwaliteit van je koffie minder begint te worden kun je ervoor kiezen om de machine onderhoud te geven. Dit is altijd een all-in tarief. Als je de koffie van Pure Africa afneemt zorgen wij ervoor dat je machine wordt opgehaald en dat je een vervangend apparaat krijgt. Dit doen we kosteloos, dus je betaalt alleen voor de onderhoudsbeurt.

Wanneer heeft je Jura WE8 onderhoud nodig?

Er zijn drie zaken om goed in de gaten te houden als je wilt beoordelen of je machine onderhoud nodig heeft:

 1. Als je koffie minder warm is dan normaal.
 2. Als het koffieresidu grof gemalen is.
 3. Als je koffie zurig smaakt of weinig smaak heeft.

Eigenlijk hebben alle drie problemen ook weer met elkaar te maken. Als het water minder warm is zodra het in contact komt met koffie zal de extractie minder goed zijn. Het gevolg is dat je een minder goede smaak krijgt.

Als het koffieresidu grof gemalen is loopt het water gemakkelijker door de koffie. Je kunt dan krijgen dat de koffie zuur of bitter wordt. Ook hier is de extractie onvoldoende om lekkere koffie te maken.

Bij een zurige smaak of weinig smaak kant zijn dat je te maken hebt met probleem een of twee. Maar het is ook mogelijk dat je machine verkalkt is aan de binnenkant. Tot op zekere hoogte kun je dit zelf oplossen door de machine te ontkalken met ontkalkingsmiddel. Maar daar zit een grens aan. Op dat moment heeft je machine ook een onderhoudsbeurt nodig.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het onderhoud van de Jura WE8? Bel ons op 030-2273498 of stuur een email naar [email protected].